Hvordan du Balance Frigidaire køleskab

March 25

Hvordan du Balance Frigidaire køleskab

Frigidaires har ligesom de fleste køleskab modeller, standard nivellering mekanismerne for balancering køleskabet. Balancering eller udjævning dit køleskab løser flere problemer og forbedrer den apparat energieffektivitet. En ubalanceret køleskab kan forhindre dørene i at lukke ordentligt, som tillader luft at lække fra apparatet. En ubalanceret køleskab kan forårsage lækage eller sammenlægning af kondens under enheden.

Instruktioner

•Tag tå grill fra front bunden af køleskabet. Instruktioner for én Frigidaire model kræver åbne køleskabet døre og unlatching venstre og højre klippene holde tå grill på plads, hvorefter dørene for at fjerne tå grill ved at trække den mod dig til at frigive grill fra hængsler i bunden.

•Undersøg positionering af køleskabet til at bekræfte, at de fire hjørner af køleskabet sidder fast på gulvet. En plan, robust gulv, der fuldt ud understøtter køleskabet uden sagging eller skrånende der kræves til korrekt balance køleskabet.

•Laveste eller hæve forreste rullerne med en flad-head skruetrækker. De forreste rullerne er placeret til venstre og højre i bunden af køleskabet. Dørene skal lukkes, når du justerer rullerne.

•Undersøg køleskabet døre for at sikre døren segl touch køleskab fryser på alle sider uden huller.

•Kontrollér balancen i køleskabet til at sikre, at det overholder appliance instruktioner for korrekt afvejning resultater. Frigidaire instruktioner sige, at enheden er korrekt afbalanceret når dørene er justeret og forsegle korrekt når lukket, forsiden og bagsiden af enheden er niveau og siderne vippe front-to-back på en en fjerdedel tomme vinkel, som du kan bekræfte med måle bånd eller lineal.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com