Hvordan du Balance kvælstof i jorden

January 15

Planter kræver jord med en balance mellem tre hovednæringsstoffer: nitrogen, fosfor og kalium. Det nøjagtige beløb af kvælstof kræves afhænger imidlertid af plantearter. For at vokse sunde planter, behøver du at vide kvælstof krav for de særlige arter du vokser, det nuværende niveau af kvælstof i din jord, og hvordan du justerer det optimale niveau for din afgrøde.

Instruktioner

•Tag et udsnit af jorden i din have eller feltet, og få det afprøvet. Kontakt dit lokale Universitet extension service, som de ofte har testfaciliteter og kan levere med dig med et kit og instruktioner om, hvordan man kan tage en jordprøve for deres testproceduren.

•Kontrollér kvælstof krav for de planter, som du voksende. Roser, for eksempel kræver meget nitrogen. Ærter, på den anden side vil ikke udvikle sig korrekt hvis der er for meget kvælstof i jorden.

•Tilføj kvælstofgødning til jorden hvis kvælstof er alt for lavt. Bruge en kemisk baserede kvælstofgødning, hvis du vil styre hvor meget kvælstof, du putter i jorden. Rotere afgrøder, lave kvælstof i jorden, såsom bælgfrugter, for at øge kvælstof fra år til år.

•Tilføj barkflis til din have, hvis kvælstof niveau er for højt. For meget kvælstof skaber skuffende udbytte i haven og feltet, da overskydende kvælstof fremmer grøn vækst i stedet for dannelsen af frugter og frø. Kvælstof er forbrugt i den proces, der nedbryder muld, så det hjælper med at fjerne nogle af de overskydende kvælstof i din jord.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com