Hvordan du beskytter dig selv fra Chiggers

March 28

Mide larver kendt som chiggers hægte sig på menneskers hud for fodring formål. Ifølge Alabama Cooperative Extension System, når de bider i huden, indgyde mider en fordøjelsesfremmende enzym i deres vært, der gør det muligt for dem at fordøje påvirket hudceller. Denne aktivitet forårsager huden omkring stedet for bid til at føle sig hårdt og kløende, svarende til en myg bide. Træffe forebyggende foranstaltninger mod chigger bid i varme sæsoner kan reducere risikoen for at få bidt og angrebet med chigger bid i flere dage eller uger.

Instruktioner

•Stay fra chigger levesteder når det er muligt. Dette omfatter gå og sidde i sådanne områder. Chiggers som lange græs og skyggefulde børste områder.

•Spray en chigger frastødende på dit tøj. Afhængigt af hvilken type du bruger, du kan eller ikke kan være i stand til at lade det komme i kontakt med din hud. Repellanter lavet med diethylether toluamide, også kendt som DEET, kræver, at brugerne til at sprøjte det på deres tøj, men holde det væk fra huden. Dr. Andrew Weil af DrWeilBlog.com anbefaler at bruge produkter af geraniol, som er naturlige og sikker for huden.

•Brug approriate tøj i områder med chiggers. Holde tøj løs så chiggers ikke kan hægte sig på huden så ubesværet som muligt mod stramt tøj eller nøgne hud. MedicineNet.com anbefaler iført høje vandrestøvler med bukser skjules og langærmede skjorter.

•Wash off områder af huden, som du mener kunne have chiggers, ved hjælp af varmt vand, en vaskeklud og sæbe. Dr. Weil tyder på særlig opmærksomhed til armhulerne, knæ, albuer og private dele, som lugt og sved fra disse områder har tendens til at tiltrække chigger aktivitet.

•Launder noget tøj du var iført nær det chigger-befængt område hurtigst muligt. Det er muligt, at chiggers ikke måske har kunnet nå din hud endnu og kan stadig blive hængende til dit tøj.

Tips & advarsler

  • Spray chigger-udsatte områder med chigger insekticid, snarere end at lægge på kropslige chigger forebyggelse at holde chiggers væk.
  • Prøv ikke at ridse chigger bid, da dette kan forårsage infektion og forlænge helbredende tid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com