Hvordan du beskytter en høj tilbage Sectional sofa

November 19

Hvordan du beskytter en høj tilbage Sectional sofa

Sektionsopdelte sofaer er bekvemt for værelse udsmykning fordi du kan justere layoutet af sofaen for at passe til design af rummet. Familie og stuer indslag ofte høj ryg sectionals, men høj-trafikmængden gennem værelserne fører til en øget sandsynlighed for sofaen bliver snavset eller beskadiget. Du kan nemt beskytte høj tilbage Sektional sofa med lidt planlægning og regelmæssig flid.

Instruktioner

•Anbring tværsnit lidt væk fra væggen hvis du ønsker at placere sin ryg mod væggen. Dette vil hjælpe med at forhindre toppen af tværsnit fra gnide mod væggen og bliver slidt som folk sidde og stå.

•Prevent kæledyr fra håndspålæggelsen sofaen. Kløer kan rive læder eller stof, og kæledyr kan spore snavs fra udenfor til sofaen.

•Sørg for at beskytte mad og drikkevarer off sofaen. Drikkevarer er tilbøjelige til at spill og efterlade pletter, mens mad kan droppe krummer, der enten får jorden ind i stoffet eller synke i sømmene på sofaen.

•Skub et beskyttende dække eller kaste tæppe over sofaen. Du kan finde dem i de fleste farvevariationer, og dette gør det muligt at vaske coveret for at fjerne pletter og snavs i stedet at vaske hele sofaen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com