Hvordan du beskytter en Tankless vandvarmeren i frost vejr

October 6

Hvordan du beskytter en Tankless vandvarmeren i frost vejr

Tankless vandvarmere arbejde forskelligt fra traditionelle tank modeller da de ikke opbevare vand og konstant varme den, indtil det er nødvendigt. I stedet, en tankless vandvarmeren varmefylder vandet da det rejser gennem rør til vandhanen ved hjælp af enten en elektrisk eller gas-drevne varmeelement. Det er vigtigt at holde de tankless vandvarmeren opretholdes, især i koldt vejr. Beskytte en tankless vandvarmer kan fra skader i frost vejr holde ovnen arbejder for meget længere og spare dig penge i udgifter til reparation.

Instruktioner

•Dæk vandvarmeren i en isolerende dækning til at hjælpe det bevare varmen. Det hjælper også beskytte mod frysning vind og is hvis de tankless vandvarmeren er udendørs.

•Sæt en barriere mellem varmeren og eventuelle indgående vind for udendørs varmeapparater. Parkering en bil foran varmelegeme hjælper med at reducere virkningerne af iskold vind.

•Tag nogen sne off varmelegeme, da sneen vil fremskynde processen med vand nedfrysning.

•Sæt et varmeapparat i rummet hvor en indendørs tankless vandvarmeren er installeret i kolde perioder. Ovnen vil hjælpe holde rumtemperaturen over 32 grader Fahrenheit og forhindre frysning vand inde i ovnen.

•Skub isolerende ærmer over enhver rør går i eller ud af vandvarmeren til at hjælpe dem med at holde på varmen og ikke fryse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com