Hvordan du bestiller reservedele til Magic kok køleskab

May 29

Magic kok er kendt for at lave alle typer af køleskabe, herunder kompakt og top mounts, samt små kølere for vin og drikkevarer. Når en del af din Magic kok køleskab skal udskiftes, er virksomheden den første kontaktpunkt. Men hvis din side ikke kan findes gennem magi kok eller du ønsker at sammenligne omkostninger, der er andre ressourcer tilgængelige.

Instruktioner

Kortindgangsdør magic kok. Gå til webstedet Magic kok. Fra hjemmesiden, skal du klikke på linket "-køleskabe" for at få dit køleskab modelnummer. Vælge linket "Del ordre" øverst på siden, så "Gå til at købe udskiftning del side" under kategorien "Kunde". Rul gennem modelnumre og vælge det matcher dit køleskab. Vælg antallet og klik på "Føj til kurv." Afslut ved at vælge "Check out," du indtaster leveringsoplysninger, og betale for dit køb med et kreditkort. Hvis del for din model ikke er tilgængelig, vil du blive dirigeret til kalder customer supportafdeling.

•Søge online del virksomheder. Apparatet reparationsdele kan findes fra forskellige forhandlere online. Virksomheder som reparation klinik og hjælp Appliance er blot nogle få af dem, der yder Magic kok køleskab dele. Processen er meget gerne, at med Magic kok selskab, som du indtaster modelnummeret og del type du søger på søgesiden.

•Søge Better Business Bureau. Gå til Better Business Bureau hjemmeside og klikke på "Tjek en forretning eller velgørenhed." Indtast "Appliance dele" i søgemaskine til at finde velrenommerede selskaber, der leverer køleskab dele til Magic kok.

•Visit en lokal forhandler. Gå til den forhandler, der solgte dig Magic kok køleskab og spørge, hvis dele holdes på lager. Hvis ikke, Spørg manager for anbefalinger om de bedste leverandør til at kontakte for at få reservedele.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com