Hvordan du bruger lag-Dip

November 8

Hvordan du bruger lag-Dip

Lag Dip er en multi-formål syntetisk gummi belægning, der kan bruges overalt i hjemmet, kontoret eller værksted. Det fås i fem farver (sort, hvid, rød, blå og gul) og en klar formel. Det kan sprøjtes, børstet eller dyppet, og ansøgningerne er uendelige. Brug det kun i brønd-ventillated områder.

Instruktioner

•Den objekt bliver belagt skal være rene, tørre og fri for fedt og snavs. Håndværktøj, placere en wire eller en snor rundt om værktøj til at tillade værktøj at blive dyppet i lag dukkert med en hastighed på en tomme hvert femte sekund. Fjerne værktøjet fra lag dukkert i samme tempo. Flere lag kan anvendes; vente 30 minutter mellem frakker.

Dypning giver dig mulighed at farve kode dine værktøjer. Lag dukkert også har insulative egenskaber, så du er sikker arbejder omkring elektricitet, når dine værktøjer er behandlet med lag dukkert. For ekstra gribende magt, tilføje krystallinsk silica (pimpsten) til den behandlede overflade.

•For at belægge en godt brugt og misbrugt overflade, som på båden trailere og lastbil senge, være sikker på, at overfladen er ren, tør og fri for fedt og snavs. Ryst aerosol kan godt. Hold dåsen 12 til 16 inches væk fra overfladen har behov for behandling, og pels indtil hele overfladen er jævnt overtrukket. Kan man dækker 5-10 kvadratfod.

•Til børstning programmer, være sikker på at overfladen er ren, tør og fri for fedt og snavs. Fortynd lag dukkert med naptha, xylen eller toluen at børste lettere. En høj kvalitet naturlig børste bør bruges til at anvende lag dukkert. Børst ikke produktet frem og tilbage, som den vil anvende ujævnt. Give lag dukkert tørre 30 minutter mellem frakker og mindst fire timer før normal brug.

Tips & advarsler

  • Fortynd lag dukkert med naptha, xylen eller toluen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com