Hvordan du får en Pilot lys på Gas Logs

December 25

Hvordan du får en Pilot lys på Gas Logs

Gas logs køre på naturgas, der strømmer ind i dem via en gas linje, ligesom andre husholdningsapparater, der kører på gas. Logfilerne har en pilot lys, der ofte forbliver tændt, selv når logfilerne ikke ligefrem brænder. Pilot lys er et kritisk første skridt til at starte en brand, men processen er ofte vanskelig. Selv om gasfyret modeller varierer i deres udseende, er belysning piloten stort set det samme for dem alle.

Instruktioner

•Look på væggene omkring gas logger og Find gas ventil, som kan være en knop, et håndtag eller en nøgle. Hvis du har en knap eller en nøgle, dreje det mod uret til åbne gasstrømmen. Hvis du har en løftestang, flytte det ind i den modsatte retning af hvor det i øjeblikket sidder.

•Look på den base eller side af gassen logger og finde en rund knop, der har den ord "off," "på" og "pilot" skrevet på det. Skub forsigtigt på knob og dreje det hen på pilot. Når den når den korrekte position, vil du føle knappen Skub en lille smule.

•Hold knop i skubbet i position ved hjælp af en hånd. Find en trykknap tændsats placeret et sted meget tæt på knop og skub i fast på knappen ved hjælp af anden hånden.

•Åbn knappen, men ikke den knop og peer nedenfor gas logs. Du bør se en lys blå flamme, der er piloten. Vente 45 sekunder og slip knappen.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan nemt nå knopper på gas logs, skal du fjerne de faktiske logfiler ved forsigtigt at løfte dem ud. Men, huske hvor de var oprindeligt samlet så du installere dem i de samme steder.
  • Hvis piloten ikke lys første gang, tryk på knappen tændsats hver fem sekunder, indtil det gør.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com