Hvordan du får hvid markerer af marmor

January 17

Hvordan du får hvid markerer af marmor

Marmor er en naturlig sten, der anvendes i dekorative byggeriet og møbler. Du kan også finde kulturperler marmor, som er meget forskellige i sammensætning og kræver forskellige pleje og metoder til at fjerne pletten. Marmor er naturligvis porøse, hvilket betyder, at det absorberer stoffer let og pletter let. For nogle mennesker tilføjer dette til den naturlige, selv rustikke charme af dette materiale. Men det afhænger meget af konteksten af marmor. Du skal analysere marmor og kilde af pletten før du forsøger at beskæftige sig med det. Hvis du er i tvivl, konsultere en marmor genoprette firma.

Instruktioner

•Find kilden til de hvide mærker på marmor. Hvad kan se ud som en plet kan faktisk ætsning eller overflade beskadigelse af marmor. Det er meget sandsynligt, hvis en sure materiale såsom citron er kommet i kontakt med det eller et objekt er blevet sat på den marmor overflade. Hvis marmor er beskadiget snarere end farves, købe og bruge en polering kit og afslutte ved polering med en ren klud.

•Applicer en grødomslag af en egnet marmor rengøring mix, hvis du er sikker på, at din marmor er plettet. Prøv at bestemme pletten som den kemiske sammensætning af den blanding, skal du bruge vil afhænge af pletten. Bland grødomslag efter anvisningerne. Våd området omkring pletten med destilleret vand. Sættetid flere lag af trækpapir, skåret i en passende størrelse, i blandingen. Anvendes i grødomslag til pletten.

Uddelingen grødomslag med plastic mad wrap. Forlade grødomslag på op til 48 timer, som en grødomslag virker på princippet om at fjerne pletten ved at absorbere det. Fjern og kassér grødomslag. Skylles med destilleret vand og tør med en ren klud. Vurdere grødomslag succes, når området er helt tørt. Hvis din indsats ikke er ganske vellykket overveje at konsultere en professionel.

Tips & advarsler

  • Følg eventuelle instruktioner omhyggeligt, da plet fjernelse blander indeholder kemikalier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com