Hvordan du får mest strøm ud af en Farmall Super MTA

December 13

"M" model var en af Farmalls mest succesfulde traktorer. Med et ry for magt og pålidelighed stod det i mange år som Farmalls salg leder. Det anslås, at der var cirka 300.000 M modeller, der sælges. Fordi M var dets øverste traktor, brugte Farmall det til at indføre to nye innovationer til M-platformen. Den nye Model blev kaldt Super MTA. Live-Power Take-Off (PTO) system tilladt PTO skal operere selvstændigt traktorer bevægelse, mens drejningsmoment forstærker tilladt operatøren til at flytte ind i et lavere gear rækkevidde uden at stoppe bevægelse fremad. Super MTA blev kun produceret i 1954.

Instruktioner

•Locate forhandler på højre side af motoren. Farmall har distributøren vandret monteret. Inspicere distributør cap for revner eller skader; Hvis nogen er fundet, erstatte fælles landbrugspolitik. Kontrollere tændrør ledninger og alle fire tændrør. Hvis ledningerne er revnet eller stikkene er tæret eller forurenet, erstatte dem med nye.

•Udskift tændingen point, mens distributør cap er slukket. Brug kun Farmall eller internationale dele, da disse vil give den bedste ydeevne og længste levetid.

•Locate brændstof skål under karburatoren. Farmall anvendes en klar glasskål i dette program. Slukke for brændstof petcock, som er placeret under benzintank. Løsne skålen bevarer tommelfingeren-hjulet ved at dreje det mod uret med din hånd. Fjerne glasskål og grundigt rense den. Sæt det, og fastspænd tommelfingeren-hjulet ved at dreje den med uret. En rent brændstof skål hjælper karburatoren levere mere brændstof til motoren, skabe mere magt.

•Udtøm gamle motor olie og erstatte den med frisk olie. Gammel motorolie tiltrækker slam, og det kan producere for stor belastning af interne komponenter, berøver dem af magt.

Tips & advarsler

  • Originale dele er svære at finde til Super MTA'er, så hvis du kan se dem til salg, snap dem op for senere.
  • Ændre ikke Super MTA modellen på nogen måde, der ville aflede opmærksomheden fra dens værdi. Dette er en sjælden model og det holder værdien i sin oprindelige tilstand.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com