Hvordan du får rynker ud af området tæpper Over tæppe

May 25

Hvordan du får rynker ud af området tæpper Over tæppe

Mange gange, når du får et nyt område tæppe til dit hjem, vil der være rynker fra folderne på tæppet. Rynker kan også ophobes, hvis en ældre område tæppe har haft et stykke af møbler over det i en lang periode. Ikke alene er rynker uinteressant, men de også snuble farer. At fjerne rynker ved fugtning dem ned kan ødelægge tæppe, især hvis fibrene er lavet af et materiale, der vil skrumpe.

Instruktioner

•Tag område tæppe fra gulvtæppet og lægge den ud på en ren beton eller træ overflade. Brug gulvtæppe tape, fundet på ethvert hjem forbedring butik, at sikre området på overfladen. Sørg for at trække hver kant som du tape det for at sikre, at tæppet er stram.

•Indstil en damp jern til indstillingen "uld" og lad det varme. Omhyggeligt dampstrygejern hele område tæppe, bruger et håndklæde i mellem jern og tæppet for at undgå forbrændinger. Være særlig opmærksom på de områder, hvor rynkerne køre dyb, langsomt glider dampstrygejern rundt i området indtil rynke lader op. Gå over alle kanter og hjørner skal afskrække tæppe fra curling. Tillad tæppe til at sidde i mindst 15 minutter.

•Tag tæppe tape og bære område tæppe tilbage til tæppet hvor det hører hjemme. Kontroller, at alle enderne lå fladt på gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com