Hvordan du fjerner bunden af et Eureka støvsuger

March 7

Eureka støvsugere kræver ligesom ethvert hjem apparat, reparationer og rengøring med jævne mellemrum. En af de mest almindelige reparationer udskiftning af pensel rulle bælte eller pensel roll. Det er ofte nødvendigt at fjerne bunden af et Eureka støvsuger adgang bælte og pensel rulle af enheden. De fleste af linjen Eureka bruger skruer for at sikre bunden til power hovedet. Der er et par modeller, men som ikke har aftagelige bunde.

Instruktioner

•Tag Eureka vakuum netledningen fra den elektriske stikkontakt. Hvis du har en dunk tomrum, afbryde strømmen hoved slange fra beholderen. Der er en lille knap i nærheden af slange forbindelsen du trykker på i at frigive slange.

•Laveste håndtag til gulvet. De fleste Eureka støvsugere har en fodpedal på udgivelse i nærheden af den venstre side af magt hoved wand bag på power hovedet.

•Klik Eureka støvsuger power hovedet op og ned og kigge efter skruer sikring bunden af vakuum. Der er normalt fire til seks skruer sikring i bunden. Én skrue i hvert hjørne af penslen roll åbning og en skrue i nærheden hver af baghjulene.

•Tag skruer med en stjerneskruetrækker. Få fat i den bageste del af bunden og løft det. Skub bunden frem for at løsne han front faner og fjerne bunden fra vakuum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com