Hvordan du fjerner den elektriske kobling på min John Deere 317

October 24

Hvordan du fjerner den elektriske kobling på min John Deere 317

John Deere 317 plæneklipperen, en ridning Plænetraktor, har en KT17 Kolher motor kører på 17 hk (hestekræfter). Motoren omfatter en elektrisk kobling skaft, der forårsager kritiske motorproblemer, hvis det mislykkes. Hvis du opdager, at det er nødvendigt at fjerne koblingen skaft, kan du ikke behøver en professionel--, da det er meget sandsynligt, du kan håndtere denne proces dig selv - også selvom du ikke har en baggrund i at reparere ridning Græsslåmaskiner eller viden om Kohler motorer.

Instruktioner

•Parkering John Deere 317 plæneklipperen og skære motoren. Åbn frontdækslet for at afsløre motoren.

•Find cirkulære svinghjul del på bagsiden af Kohler. Denne svinghjul sidder øverst og er dækket med en jern Ligklædet holdes på plads af flere bolte. Fjerne disse bolte med en topnøgle og lirke off dækslet til svinghjul.

•Sæt et svinghjul trisse over John Deere 317 plæneklipperen svinghjul, spænd center bolt på friktionsskiven er sikret. Stramme denne bolt til sin maksimale punkt og vente på den deraf følgende pres for at forårsage svinghjul nedenunder for at komme fri fra motoren. Angiv svinghjul og remskive til side, og Bemærk, at toppen af den elektriske kobling akslen er nu blevet afsløret.

•Look på undersiden af Kohler 17 hk motor. Den rektangulære olie pan er placeret her. Fjerne dens bolte med din skruenøgle og sæt gryden til side.

•Look langs John Deere 317 plæneklipperen kobling skaft, nu hvor det er synligt med fjernelse af bundkar. Der vil være flere bolte. Fjern hver bolt med din topnøgle.

•Strike toppen af kobling akslen på dets center med en gummihammer, lige hvor bunden af svinghjul tidligere residerede. Dette vil poppe ud af John Deere 317 plæneklipperen kobling skaft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com