Hvordan du fjerner den forreste rand på en Plænetraktor til dæk reparation

September 10

Hvordan du fjerner den forreste rand på en Plænetraktor til dæk reparation

Flade dæk er et beklageligt faktum, selv på en Plænetraktor. At fjerne den forreste rand på en Plænetraktor at udskifte eller reparere et dæk er lig skiftende et dæk på en bil. Men i modsætning til med en bil, der er ingen lug møtrikker til at slås med, når du fjerner randen. Det er en god idé ikke at forsøge at hæve Plænetraktor i gården. Jorden kan være blød, og din jack vil synke ned i jorden, som du er at hæve Plænetraktor. Erstatning dæk og dæk stik er tilgængelige på home-forbedring Centre.

Instruktioner

•Parkering Plænetraktor på en fast, flad overflade. Ideelt, parkere den på en indkørsel eller i en garage.

•Anbring en gulv jack under den forreste ramme af Plænetraktor. Sted træklodser, på forsiden og bagsiden af en af de bageste dæk, som stopklodser. Dette vil forhindre traktoren ruller fremad eller bagud mens du arbejder på det. Løft på forsiden af traktoren med gulvet stikket, indtil de forreste hjul er 6 inches fra jorden.

•Anbring en jack står under rammen af Plænetraktor på hver side af gulv jack. Hæve den indstillelig opstille at opfylde traktor ramme. Lavere ordet jack lige nok til at placere traktorens vægt på jack stande. Forlade gulv jack løftet.

•Tag akslen dække midt på den forreste rand med kanal lås tænger. Plast hjulnavet vil poppe ud aksel med et lille twist fra tangen.

•Locate låseringen på enden af akslen, der sikrer skiver og rim til akslen. Lirke ring fra akslen med en lille, flad-head skruetrækker. Nogle græsplæne traktorer brug cotter pin i stedet for en låseringen. Bøje enderne af cotter pin lige med nål næse tænger. Trække cotter pin ud af akslen med nål næse tænger.

•Træk to fastholde skiver lige ned akslen. Snup det forreste dæk og fælg på hver side, og træk fælg ned akslen.

Tips & advarsler

  • Installationen er den omvendte rækkefølge af fjernelse. Du kan bøje den låseringen, når du fjerner det fra akslen. Udskiftning fastholde ringene er tilgængelige på home-forbedring Centre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com