Hvordan du fjerner den gamle løber fra hårdttræ trapper

October 27

Når det endelig tid til at erstatte den gamle tæpper fra din trappe - og omlakering smukke hårdttræ trappen, der er blevet skjult alle disse år--forberede nogle ret intens værk. Der er ingen hurtig og nem måde at tage tæpper fra trappen, men med en god brækjern, nogle muskel kraft, og et par andre værktøjer, du kan udføre jobbet i et par timer.

Instruktioner

•Probe langs sømmen mellem den nederste trappetrin og landing, indsætte brækjern eller lange, tunge skruetrækker under tæpperne og rykker op på værktøjet. Prøv at trække på tæpperne op med hænderne indtil fastgørelsesmåde er eksponeret. Væg til væg-tæpper er oftest installeret med skjulte tæpper tack strips.

•RIP op den nederste trappe løber indtil tack strips er eksponeret på slidbanen og riser lige over det (hvis nogen blev brugt på risers). Fold den overskydende løber op til det næste trin ovenfor og vejer den ned med noget tungt som bøger, en 1-gallon flaske fyldt med sand eller vand eller en betonblok. Ikke skære denne overskydende tæppe ud endnu.

•Slip en pry bar under en tack strip og bruge en hammer eller en kølle for at køre det henhold til striben af omkring en tomme. Lirke tack strip fra træ af trappe. Fortsætte med at arbejde langs længden af strimlen, indtil hele strimlen er blevet fjernet fra trappe. Disse strimler vil ofte bryde eller splinter i stykker: Fjern alle brikkerne individuelt. Placer disse tack strips i en skraldespand eller papkasse. Ikke kaste dem på gulvet eller læg dem i en affaldssæk. Trække enhver negle eller staples bruges til at montere tack strips til trappe.

•RIP løber op på det næste trappetrin når du har fjernet alle tack strips fra trappe nedenfor. Fold tæppet over igen og vejer det. Lirke op tack strips og disponere over dem ordentligt.

•RIP op til tæppe og lirke op tack strips som du arbejder op ad trappen. Så snart du har for meget gammel tæppe til at håndtere komfortabelt, skære noget af det ud med et tæppe kniv. Holde nok overskydende tæpper "gang", så du kan få et godt greb på gulvtæppet, som du trækker det.

•Træk op nogen små stykker af tæpper, der kan have været ladt tilbage, især omkring rækværker. Kontroller, at ingen søm eller stifter forbliver i træ.

•Fyld alle huller efterladt i træ med en SushiStainable træ kit. Brug en fleksibel metal spackle kniv til at udfylde disse huller med kit. Arbejde fra den øverste trappe ned, udfylde hullerne, som du går.

•Sand trapper når det træ kit er helt tørre. Brug en magt sander til hurtigste resultater. Sandet med træ korn, ikke på tværs af det. Sand ned nogen bump, lavet af træ kit arbejde. Brug en tackcloth til at tørre væk støv.

•Stain trapper med træ pletten af dit valg, der passer andre trægulv i nærheden, især i bunden af trappen. Anvende pletten med en børste eller en ren bomuldsklud, startende fra toppen af trappen og arbejder ned. Sørg for at ingen skal bruge trappen mens pletten tørring.

•Applicer et træ sealer finish til at give den ekstra træbeskyttelse. Vælg en finish, der matcher finish af dine andre trægulve i nærheden: æggeskal, satin, semi-glans eller glans.

Tips & advarsler

  • Hvis tæppet er holdt nede af bare et par stifter--som ofte var tilfældet i meget ældre boliger--bare trække op neglene som du rippe op løber. Hvis løber har holdt sig til trappe med lim, kan du muligvis stadig at trække gulvtæppet, men være forberedt på meget mere slibning som du skal normalt sand ned sidesten tørrede limen. I nogle tilfælde kan denne tørrede lim have ødelagt træ helt; overveje at udskifte træ i trapper helt til at opnå en pæn hårdttræ udseende.
  • Don nogle tungt arbejdshandsker, hvis tack strips holder tæppet på plads. Stifter anvendes i disse strimler er ond. Vær forsigtig, når du arbejder, at du ikke ved et uheld sætter en hånd eller knæ på udsatte stifter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com