Hvordan du fjerner den nederste sprøjte Arm på min GE Nautilus opvaskemaskine

June 4

Opvaskemaskinen GE Nautilus bruger en enkelt spray arm til at rense dine retter. Midten af spray arm har et tårn, der strækker sig under vask til at rense retter i den øverste rack. Under opvaskemaskine, spray arm tråde direkte ind i opvaskemaskine pumpen. Når du foretager reparationer til pumpen eller lavere spray arm, er det nødvendigt at fjerne den nederste spray arm fra GE Nautilus opvaskemaskine. GE Nautilus spray arm har ikke nogen skjulte skruer som de fleste spray arme, og fjerner fra enheden hurtigt.

Instruktioner

•Drej off miniafbryderen til GE Nautilus opvaskemaskine. Spray arm tråde direkte ind i pumpen af opvaskemaskinen. Slukke strømmen hjælper med at forhindre utilsigtede elektriske stød fra løse ledninger under opvaskemaskinen.

•Åbn opvaskemaskine døren og træk den nederste skål rack helt ud af opvaskemaskinen.

•Drej bunden af den nederste spray arm indtil det firkantede hul vender opad. Indsæt en lang flad-head skruetrækker gennem hullet, indtil du har den skruetrækker skanken stikker ud på anden siden. Dette giver dig en håndtag at dreje spray arm.

•Grasp skruetrækkeren håndtere i én hånd og skruetrækker skaft i anden hånden. Drej spray arm koblingen mod uret med en skruetrækker som et håndtag. Løft den nederste spray arm ud af GE Nautilus opvaskemaskine.

Tips & advarsler

  • Når du har geninstalleret, ikke stramme spray arm til at pumpe tråde. Tråd det på indtil hånd stramt, og drej med skruetrækkeren lidt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com