Hvordan du fjerner det øverste udluftning på indbyggede mikroovn

January 3

Hvordan du fjerner det øverste udluftning på indbyggede mikroovn

Indbygget mikrobølgeovn er især nyttigt at have mindre køkkener. Disse apparater passer ind steder under disken eller over komfuret og operere i rum, der måske ellers forblive tom. Nogle modeller af ovenfor området mikrobølger har porte, der bruges til at fjerne madlavning dampe fra komfuret nedenfor. På denne måde fungerer de også som udluftning hætter. Du kan fjerne denne øverste udluftning fra en mikrobølgeovn for at arbejde på eller flytte apparatet.

Instruktioner

•Klart ud området omkring den øverste udluftning. I de fleste indbyggede mikrobølgeovn passerer den øverste udluftning et kabinet så at det let kan tilgås til installation og vedligeholdelse. Fjerne noget gemt i dette område.

•Tag ledninger til den indbyggede mikroovn for at forhindre ulykker. Indbygget mikrobølger kan være enten tilsluttes en stikkontakt i området øverste udluftning eller hårdt kablet ind i den eksisterende hjem ledninger. Hvis du ikke kan finde plug for fjernelse, skal du slukke for strømmen til mikrobølgeovn på hovedafbryderen. Mikrobølgeovnen bør ikke længere slå når du har skåret det rigtige kredsløb.

•Løsn ventilen klemmer holder stykker af ventilen på plads med en skruetrækker. Skære udluftningsanordning tape fra hinanden med en skarp hobbykniv.

•Grasp albuen bøjer i ventilen og fjerne denne sektion ved forsigtigt at trække det mod dig.

•Fortsæt at fjerne andre dele af den øverste udluftning, der kan være på plads.

Tips & advarsler

  • Bære arbejdshandsker når du håndterer udluftningsanordning stykker, da de kan være skarpe.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com