Hvordan du fjerner en lugt fra en Tempur-Pedic

July 20

Tempur-Pedic Madrasser er fremstillet ud af tempur skum, som er en type af hukommelse skum. Dette materiale er visco-elastik, som giver mulighed for madras støber til din kropsform og derefter vende tilbage til sin oprindelige form og størrelse. Ligesom enhver madras, kan Tempur-Pedic madras bevare lugt; men metoden til rengøring af denne type madras til at fjerne lugt er lidt anderledes end standard springmadrasser, på grund af dens materialer.

Instruktioner

•Sprinkle 4 kopper bagepulver over overfladen af madrassen. Tillad bagepulver at hvile på madras i 24 timer for at hjælpe med at fjerne deep-set lugte. Vakuum bagepulver ud af madrassen ved hjælp af en håndholdt tomrum eller håndværktøj udlæg.

•Tag polyurethan lugten fra en ny Tempur-Pedic madras ved overbrusning 2 kopper bagepulver over overfladen af madrassen og hvile madras lodret mod en væg. Placere en fan lige foran madrassen, og tænd ventilatoren høj. Tillad madras til luft ud op til 24 timer. Vakuum bagepulver ud af madrassen ved hjælp af en håndholdt tomrum eller håndværktøj udlæg.

•Tag stærke lugte, såsom urin fra madrassen af let sprøjtning overfladen af madrassen med varmt vand; ikke gennembløde madrassen, men hellere lægge en dæmper på overfladen. Drys 2 kopper pulverform borax direkte på madrassen. Tillad borax til at suge ind i madrassen i 5 timer.

•Vacuum vand-borax mex off madrassen ved hjælp af en håndholdt støvsuger eller en hånd-værktøj vedhæftet fil. Kontroller borax er helt fjernet fra madrassen, da det kan forårsage hudirritation.

Tips & advarsler

  • Regelmæssigt vaske sengetøj for at forhindre lugt overførsler fra beskidte lagner til madrassen.
  • Aldrig våd en Tempur-Pedic madras uden grundigt tørre det bagefter. Undlade at fuldt tørre en Tempur-Pedic madras kan resultere i mug eller mug vækst.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com