Hvordan du fjerner forreste del af en Miele tørretumbler

January 16

General Electric gør Miele tørretumbler til det amerikanske marked, ifølge Consumer Reports hjemmeside. For fleste af tørretumbler reparationer og test, skal du åbne indre af tørretumbler kabinettet. Du erstatte den tørretumbler bælte, varmelegemet, termostater, Blæsermotor og termisk sikringen ved at fjerne forreste del af tørretumbleren. Du skal have adgang til de skruer, der holder forreste del af tørretumbleren til kabinettet ved at løfte toppen. Vær forsigtig, når du fjerner dele af tørretumbler kabinettet. Du ønsker ikke at skade nogen ledninger fastgjort til toppen eller sider.

Instruktioner

•Tag Miele tørretumbler fra væggen og åbne op for tørretumbler døren til at få adgang til de skruer, der holder den tørretumbler top til kabinettet. Fjern skruerne langs den øverste kant af døren fordybning. Løft den hængslede tørretumbler top og hvile det mod væggen bag tørretumbler for støtte.

•Tag skruer fra øverst højre og venstre front hjørner, der holder forreste del af Miele tørretumbler på tørretumbler kabinettet. Du skal fjerne disse skruer ved at nå inde i kabinettet.

•Lift Miele forsiden op og slukker den tørretumbler kabinet. De ledninger, der forbinder til døren switch rejser langs den venstre eller højre side af kabinettet og på bagsiden af tørretumbleren. Kontroller, at du flytter døren til den samme side af tørretumbler kabinettet som ledninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com