Hvordan du fjerner grillen fra Holmes Fan

October 23

Holmes fremstiller en bred vifte af fans til brug i private hjem og virksomheder herunder vindue, bordplade og stå fans. Grill på en Holmes fan fungere som en barriere omkring turbineblade til at stoppe dig fra at komme i kontakt med knivene under brug--hjælper med at forhindre skade. Typisk, Holmes design fans til hurtig afmontering for reparation og rengøring. Som et resultat, har grill normalt simple låse hardware--gør det muligt for dig at fjerne en eller flere grill fra din fan med lethed.

Instruktioner

•Drej ud og frakoble din Holmes fan.

•Look på typen hardware, der anvendes til at sikre den front grill på plads. Typisk, Holmes sikrer fan Grill med en skrue-type cap, mobile eller stationære klip og/eller skruer. Du kan se én type hardware eller en kombination af typer.

•Løsn og/eller ophæve den sikring hardware. For eksempel, hvis din fan har en hætte på forsiden af fan blade og grill forsamlingen, der sikrer grill og knive til selve fan, Skru hætten fra forsiden. Hvis din Holmes fan har klip på en ring omkring kanterne af grill, eller fastgjort til bagsiden grillen, løft op klippene. Hvis din fan har en eller flere skruer, løsne og/eller fjerne skruerne--enten grill skruen i bunden af forsamlingen eller regelmæssig skruer indsat gennem bagsiden af forsamlingen.

•Tag front grill--trække det mod dig væk fra din fan eller løft det lidt op og ud af enhver ringe, riller eller stationære klip og derefter trække den væk. Fjerne blade ventilatoren fra motorakslen, så du kan få adgang ryg grillen.

•Kontrollér om enhver hardware sikrer tilbage fan grillen til fan kroppen som en montage møtrik eller skruer. Grillen kan hvile uden hardware på montering indlæg, stikben eller nogle typer af rillede, støbt plast. Hvis grillen har en møtrik eller skruer haektrawlere til selve fan, skru og fjern hardware.

•Træk tilbage grillen fra blæseren.

Tips & advarsler

  • Aldrig forsøg på at fjerne griller fra Holmes vindue fan, medmindre du har tidligere erfaring med reparation af denne fan type. Ifølge Holmes, kan du beskadige extender klip ved at forsøge at fjerne grill.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com