Hvordan du fjerner gule jakker Under sidespor

April 13

Hvordan du fjerner gule jakker Under sidespor

Selvom gul jakker typisk reden i jorden, vil de lejlighedsvis reden under sidespor eller i væggen hulrum. Fordi denne reden er skjult, skal du tage ekstrem forsigtighed ved håndtering udryddelsen af dig selv. Generelt bør du hyre en professionel skadedyrsbekæmpelse selskab med erfaring beskæftiger sig med stikkende insekter; en stikkende koloni kan forårsage medicinske skade og alvorlige allergiske reaktioner. Der er flere insekticider på markedet mærkes for gul jakker og støv programmer er bedst for skjult reder.

Instruktioner

•Se det generelle område af reden uden for hjemmet i løbet af dagen at lokalisere indgangen til reden. Huske placeringen af dette område, når du går tilbage om natten for at fjerne hvepse.

•Sæt den insektbekæmpelsesmidler støv inde i støv puffer. Hvis du ikke har adgang til en støv kuglefisk, placere den insektbekæmpelsesmidler støv inde i en renset ud, tør plastflaske med små sten i bunden. Dække toppen af flasken og ryst den før brugen for at forhindre sammenklumpningstilsætningsstoffer.

•Dæk din lommelygte med røde acetat film og glans rød lys over indgangen til reden om natten. Det røde lys vil ikke forstyrre hvepse inde. Hvis du ikke har røde acetat film eller ikke kan finde det, brug for lommelygte, men ikke skinne det direkte på eller i forbindelse med åbningen af reden.

•Puff støv ind i indgangen til reden med enten støv puffer eller ved forsigtigt klemme plastflaske for at oprette pust af støv. Insektbekæmpelsesmidler støv er mere effektiv end væsker eller aerosoler fordi det bevæger sig længere ind i reden. Hvepse ind i reden bære støv tilbage til kolonien.

•Se indgangen til reden dage eller uger efter anvendelse af insekticider; lirke tilbage træbeklædningen når du er sikker på, at alle medlemmer af kolonien er døde. Har en dåse af hveps og hornet killer fås i sagen et par medlemmer er stadig i live. Du behøver kun at lirke tilbage et område, der vil tillade dig at feje ud af reden.

•Brug en lang stav på din støvsuger, feje ud indholdet af resterende reden at undgå angreb af tæppe biller og andre skadedyr.

•Seal nogen huller i din sidespor til at forhindre gul jakke dronninger fra ved hjælp af det samme område eller et andet område i din sidespor til at være stedet for deres rede næste år.

Tips & advarsler

  • Ansætte en pest control agency vil spare dig og din familie risikoen for en beregning og mislykkede gul jakke udryddelseslejre. Mislykkede udryddelser er farlige, fordi de involverer typisk en stor koloni bliver forstyrret og at få aggressive på forstyrrelse af deres rede.
  • Hvis reden udgør ingen umiddelbar fare, vente, indtil den første hårde fryse at dræbe reden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com