Hvordan du fjerner hjulkapsel fra en håndværker plæneklipper

October 6

Når du foretager reparationer til dækkene på din håndværker plæneklipperen er det nødvendigt at fjerne dem fra maskinen. Hver dæk har en lille hub cap, der dækker i slutningen af akslen og beskytter benene sikring rand til akslen. Hub cap er fremstillet af enten hårdgummi eller plast. At fjerne hub cap fra en håndværker plæneklipper er en enkel proces. Selv om det kan blive trukket direkte fra akslen, overholde ofte skidt og snavs det aksel der kræver nogle overtalelse at fjerne den.

Instruktioner

•Sæt din håndværker plæneklipperen på en plan overflade. Rejse slutningen af plæneklipperen af de dæk, du arbejder på med en gulv jack. Sted jack understøtter under rammen til at bære vægten af plæneklipperen.

•Grasp siden af en hub cap med en slip fælles tang. Klem lidt for at få et fast greb om fælles landbrugspolitik, men ikke nok til at bøje på ydersiden af fælles landbrugspolitik.

•Twist hub cap venstre mod højre med tang og trække det ud i slutningen af akslen. Når du geninstallerer hub cap, placere den over ende af akslen og trykke det med en gummihammer indtil det sæder mod trætte randen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com