Hvordan du fjerner kabinettet fra en Amana tørretumbler

April 12

Maytag Amana tørretumbler er et pålideligt apparat og en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem vaskerum. Dog over tid, bliver dele slidt og skal udskiftes. Hvis du er en Amana tørretumbler indehaver, er det en god idé at vide, hvordan du fjerner kabinettet fra en tørretumbler Amana. Når kabinettet fjernes, er alle arbejdende dele inde i tørretumbleren fuldt tilgængelige. Det hjælper når det er tid til at fejlfinde, teste eller udskifte defekte dele.

Instruktioner

•Tag netledningen fra Amana tørretumbler tørretumbler stikkontakt. Trække de tørretumbler 3-fødder væk fra bagvæggen adgang til bagsiden af tørretumbleren.

•Træk cyklus selector knop og kontrol drejeknapper ud foran på kontrol-konsollen. Fjern de tre skruer på kontrol-konsollen med en Phillips-head skruetrækker. Lægge et håndklæde hen over toppen af tørretumbleren til at beskytte finish og trække kontrol konsollen frem for at lægge ansigtet i konsollen på håndklæde.

•Sæt små stykker af malertape på enkelte ledninger og ledninger stik og mærke dem i blyant hvilke wire lokationerne er. Frakoble ledningerne fra komponenter inde i kontrol-konsollen. Fjerne enkelte ledninger ved at snuppe de metal fører på komponent terminaler med nål næse tænger og trække ledningerne ud af terminalen. Tryk på låsning faner med fingrene for at frigøre ledninger maveposer fra komponenter. Flyt konsollen kontrol ud af arbejdsområdet og afsætte håndklæde.

•Locate fastholde foråret klip sikring toppanelet til frontpanelet ved at indsætte, fra forsiden af Amana tørretumbler, en spartel kniv mellem to paneler 4-inches fra hvert hjørne. Tryk i på hver beholder klip mens du løfter at hjørne af det øverste panel. Gå til bagsiden af tørretumbleren og bruge en møtrik driver til at fjerne skruerne til de to hængsel klip, der sikker den øverste panel til bagpanelet. Løft det øverste panel og sæt den til side.

•Ansigt på forsiden af Amana tørretumbler og Find dørkontakt inde i forreste højre hjørne af tørretumbleren. Tryk på fanerne låsning ind med fingrene og trække ledninger stikket fra dørkontakt. Fjern de to sikre skruer, en på hver side, der forbinder toppen af frontpanelet til sidepanelerne. Skruerne er på hvert hjørne mod indersiden top af tørretumbleren. Løft frontpanelet op til release bunden faner og indstille frontpanelet fra arbejdsområdet.

Tips & advarsler

  • Komponenter inden for Amana tørretumbler er fuldt tilgængeligt. Siderne er støbt til tørretumbler base. Bagpanelet skal ikke fjernes.
  • Altid afbryde apparater fra deres strømkilde før forsøger reparationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com