Hvordan du fjerner karburatoren fra en Toro plæneklippere

April 1

En plæneklipper motor kan tage en masse slid og ælde overalt i hver sæson. Holde din Toro plæneklipper ordentligt vedligeholdt hele sæsonen lang er afgørende for at få din plæneklipper sidste i lang tid. Hvis du glemmer at dræne gassen før opbevaring din Toro plæneklipper til vinteren, karburatoren kan blive limet op eller rusten og tillade ikke, at motoren kan køre korrekt. Fjernelse din karburator at rengør, Genopbyg eller erstatte det er forholdsvis enkelt og tager kun et par værktøjer.

Instruktioner

•Locate karburator på siden af Toro plæneklipper motor. Karburatoren er på siden af motoren under luftfilter og har speederen sammenkobling er tilsluttet i bunden af karburatoren; gashåndtaget koblingen løber fra gashåndtaget på Toro plæneklippere håndtag.

•Løsn luftfilter dækning. Fjern luftfilter. Skru de to bolte holder luft filterholderen på karburatoren.

•Løsn møtrikken, der holder den gashåndtaget koblingen til bunden af karburatoren. Luk foråret, der forbinder fra koblingen til motor-rammen.

•Squeeze klemme på linje gasslange med tang. Trække linjen gasslange ud af karburatoren og direkte gas ind i tom kande. Træk slangen ud af anden siden af karburatoren, der løber til knappen primer.

•Løsn fire bolte der holder karburatoren ved siden af Toro motor blok. Stuff en klud i hullet i motorblokken at forhindre snavs i at komme ind i motoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com