Hvordan du fjerner lakken & maling fra en træ gelænder

October 21

Hvordan du fjerner lakken & maling fra en træ gelænder

Hvis du ønsker at fremvise den naturlige skønhed af dit træ gelænder nødt du til at fjerne maling og lak, der dækker træet. Heldigvis, fjernelse af maling og lak fra træ overflader er en simpel gør det selv-projekt, der kan udfyldes i en eftermiddag. Alle materialer, der kræves for at fjerne lag af maling og lak kan findes på hardware eller hjem butik.

Instruktioner

•Forbered arbejdsområdet ved at sætte ned presenninger og ventilations området. De kemikalier, som kan fjerne maling og lak er giftige. Tarps vil beskytte andre følsomme områder som tæppe eller andre gulvbelægning typer fra skader af disse kemikalier. Åbne vinduer og døre om muligt at ventilere området. Oprettet nogen fans, du er nødt til at holde luft bevæger sig gennem arbejdsområdet.

•Brug beskyttende tøj mens du arbejder med kemikalier. Disse elementer omfatter beskyttelsesbriller, langærmet skjorter og gummihandsker. Hvis du er følsom over for røg, investere i en respirator, der filtrerer ud toksiner fra luften som du ånde.

•Sæt maling-/ lakfjerner eller stripper i en lille metal beholder. Flyttefirma og strippere kommer i enten tyk pasta-lignende formler eller tyndere flydende former. Indsæt Flytteforretninger er bedst til arbejdspladser, hvor mange lag af maling og lak skal fjernes. Disse produkter fordampe langsomt og arbejde gennem alle lag af maling og lak. Flydende Flytteforretninger er bedst til at fjerne et par lag, fordampe hurtigere og er god til detaljeret arbejde omkring hjørner og svære at nå steder.

•Applicer remover til gelænderet med en pensel. Anvende remover så jævnt som muligt over alle overflader. Holde penselstrøg går i én retning og ikke gælder mere remover til et område, der allerede har haft den kemiske anvendes.

•Følg producentens anvisninger for hvor længe remover skal sidde før at blive fjernet. Nogle flyttefirma kræves for at være dækket af bagepapir og venstre alene for 15 til 30 minutter, mens andre kræver blot et par minutter til at arbejde. Maling og lak vil begynde at form vabler som kemikalier arbejde igennem lagene af maling og lak.

•Tag maling og lak fra træ gelænderet ved hjælp af en maling skraber. Malingen bør komme ud forholdsvis let. Anbring den fjernede maling og lak i en anden beholder, som kan kasseres senere. Arbejde hurtigt for at fjerne så meget maling og lak som du kan, mens remover forbliver tør og malingen er nem at fjerne.

•Fjern den hårde-til-get-off dele af maling og lak med ståluld eller slibende puder. Hvis det er nødvendigt, dyppe ståluld eller pad i remover til at fjerne de resterende maling og lak. Vær omhyggelig med ikke at presse for hårdt eller du kan risikere at ridse i træ under.

•Applicer yderligere lag af remover som nødvendigt og Gentag trin 4 til 7 indtil gelænderet er det nøgne træ.

Tips & advarsler

  • Slibning er en anden mulighed for at fjerne maling og fernis; Det kan dog også fjerne dele af træ fra gelænderet. Kemikalier arbejde hurtigere og kræver mindre tid til at udføre jobbet.
  • Hver stat har forskellige love til bortskaffelse af kemikalier. Kontakt din lokale myndighed på den rigtige måde at kassere brugt maling, lak og kemiske maling-/ lakfjerner eller stripper i dit område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com