Hvordan du fjerner maling fra Alligatoring træ

July 8

Hvordan du fjerner maling fra Alligatoring træ

Alligatoring er en tilstand, der kan opstå for træ eller enhver anden overflade dækkes i alt for mange lag af maling. Malingen begynder at knække på træ, skabe kollektive frakturer, der begynder at ligne skalaer af en alligator. Oliemaling kan være særligt modtagelige for denne betingelse, fordi det oxiderer konstant. Dette kan gøre det skør. Heldigvis kan du reparere maling defekter.

Instruktioner

•Plug i din varme plade og vente på det til at varme op til 500 til 800 grader Fahrenheit. Sætte på en langærmet flannel skjorte eller sammenlignelige stykke tøj og tungt arbejde handsker.

•Holde den varme plade i den ene hånd med din spartel i anden hånden. Hold den varme plade over træ dækket i alligatored maling, 6 til 8 inches væk. Se maling, indtil det begynder at blødgøre og blister.

•Tag den varme plade fra træet. Skrabe blødgjort malingen ud i skoven med din spartel. Flytte den varme plade til et tilstødende område af maling og gentage processen, indtil du har fjernet alle de alligatored maling.

Tips & advarsler

  • Den varme plade vil blødgøre og knæk maling endnu mere til nem fjernelse. Hvis du holder den varme plade over ét sted alt for længe, men vil du svide og blister træ. Ansætte det højeste beløb af forsigtighed, når du bruger den varme plade, som mishandling, dette værktøj kan ende med at brænde dig.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com