Hvordan du fjerner maling fra aluminium nedløbsrør

March 14

Hvordan du fjerner maling fra aluminium nedløbsrør

Aluminium tagrender og nedløbsrør holde op godt under forskellige vejrforhold. Aluminium tåler intens varme og lyse sollys, samt isslag og kraftig vind. Mens maling sjældent svinder fra overflader af aluminium nedløbsrør, kan ændre farven på dit hjem nødvendiggøre en ny frakke af maling på din nedløbsrør. Forberede aluminium nedløbsrør malerarbejde ved at fjerne tykt eller beskadigede maling. Mens store aluminium inventar ofte kræver professionel sandblæsning, kan du strip finish fra et par nedløbsrør uden at fjerne dem fra huset.

Instruktioner

•Sæt en sprøjte tilknytning til din haveslange. Vælg en vedhæftet fil, der producerer en stærk, tynd strøm af vand med masser af pres. Slange ned alle overflader på dit nedløbsrør, fjerne synlige snavs og film fra forurening og snavs. Sprøjtning på toppen af tude- og -slutdatoer nederst, skylle jord fra hele længden og hver side af disse aluminium inventar. Vente på fugt til tør og fordampe fra overfladen.

•Undersøg hver af din nedløbsrør for dele af skår og afskallende maling. Disse beskadigede sektioner kan forårsage din nye frakke af maling skal vises ujævne og kan øge muligheden for yderligere afskalning. Skrabe væk de tilhugget dele med en spartel, ved hjælp af forsigtighed for at undgå udhuling eller beskadige aluminium overfladen under malingen.

•Sand ned i kanten af din peeling paint til at reducere tykkelsen af malingen overflade omkring dele af nøgne metal. Brug en fin kvalitet af sandpapir, der ikke vil ridse overfladen af din aluminium nedløbsrør. Aftørre den slebet støv med en ren klud.

•Purchase en ikke-chlorerede farvefjerner fra din lokale maling leverandør. Dette miljøvenlige produkt udgør et alternativ til mange af de mere farlige kemiske strippere. Kontroller, at etiketten på beholderen lister udvendige maling som et af de produkter, det fjerner.

•Dampen en lille del af en ren klud med nogle af dine stripper. Anvende den fugtige klud til dele af resterende, beskadiget eller peeling paint. Tillad stripper forbliver på downspout for længden af tid, der angives af vejledningen. Tør de løsnede maling. Igen for at fjerne genstridige dele af maling. Skyl væk eventuelle rester fra nedløbsrør før du anvender en ny frakke af maling.

Tips & advarsler

  • Før skrabning eller slibning, skal du placere en støvmaske over din mund og næse for at undgå at indånde maling støv.
  • Bære handsker, når du arbejder med ætsende kemikalier, såsom farvefjernere.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com