Hvordan du fjerner maling fra CMU vægge

March 2

Konkrete murværk enhed vægge eller CMU vægge, er ligetil at konstruere og yderst holdbart. Selv om de tilbyder ikke mange æstetiske appel, kan du male dem. Maling uundgåeligt revner, flager og sløver over tid, så du bliver nødt til at fjerne den beskadigede maling før malerarbejde. Sandblæsning var en populær afsked valgmulighed, men det kan være dyrt, rodet og er forbudt ifølge mange kommuner for miljøhensyn. En højtryksrenser, bruges sammen med en paint stripper produkt kan levere fremragende resultater.

Instruktioner

•Pressure-vask væggen for at fjerne alle undtagen de mest genstridige maling. Lede vandet strøm ved en skarp vinkel til væggen. Strike side af maling med åen kun indtil malingen er fjernet. Ikke koncentrere stream på en umalet del af væggen, så du kan uforvarende skade det.

•Applicer en farvefjerner til stædig maling pletter, ved hjælp af pensel. Malingen begynder at boble efter et par minutter, som stripper opløser malingen. Bære øjet beskyttelse og gummi handsker, når du anvender stripper.

•Pressure-vask væggen igen for at fjerne maling rester.

Tips & advarsler

  • Du kan leje en højtryksrenser et værktøj udlejeren eller hjem forbedring center.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com