Hvordan du fjerner maling fra møbler

January 13

Hvordan du fjerner maling fra møbler

Genskabe en gammel stykke af møbler kan være sjovt, og nemmere end du måske tror. Med en lille smule tid og tålmodighed, lag af gamle maling kan fjernes, efterlader intet andet end smukke, naturlige træ.

Instruktioner

•Consider din brik omhyggeligt før begyndelsen. En gammel kommode fundet på en yard salg kan være en fremragende amatør gendanne project, men alle værdifulde antikviteter bør håndteres af fagfolk.

•Opret en arbejdsplads, der er godt ventileret og fri for noget, der kunne antænde, og beskytte gulve og andre objekter fra splatters. Sætte på beskyttelsesbriller og gummihandsker.

•Disassemble møbler, fjerne hængsler, skuffen trækker, osv. Lægge de stykker, der kræver maling fjernes på en dropcloth eller en avis.

•Brush et tykt lag af maling stripper over møbler, Sørg for at dække ønskede områder helt. Tillad farvefjerner tørre pr fabrikantens anvisninger.

•Brug en maling skraber eller gamle spatel, skrabe forsigtigt den løsnede maling fra møblerne. Brug en gammel tandbørste til at komme ind i hjørner og ujævnheder. Arbejde forsigtigt, således at du ikke gouge eller mar træ.Gentag denne proces, som er nødvendige for at fjerne alle lag gammel maling. Lad farvefjerner gøre arbejdet, og undgå slibning.

•Brug rene klude til at tørre ned stykke af møbler og gavmildt anvende mineralsk spiritus til områderne strippet. Lad det tørre grundigt.

Tips & advarsler

  • Planlæg at fuldføre maling fjernelse proces i en enkelt dag. Strakte processen kan gøre malingen hærde. Vær sikker på at vente den nødvendige tid til farvefjerner at gøre sit arbejde for at undgå unødvendige barske skrabning. Anvende paint stripper liberalt--disse slags produkter normalt fordampe hurtigt, og hvis du ikke bruger nok, paint stripper vil ikke arbejde. Adskille stykke af møbler, som du kan, da dette vil gøre det lettere at fjerne maling eller finish.
  • Altid arbejde i et område, der er godt ventileret--helst udenfor. Altid bære beskyttelsesbriller og gummihandsker til at beskytte dine øjne og hud fra splatters eller drypper. Holde børn og kæledyr væk fra fjernelse af maling produkter og projektområder.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com