Hvordan du fjerner omrører fra en Amana vaskemaskine

September 22

For at gøre en forholdsvis simpel reparation at deres maskine, ejere af Amana skiver har brug at vide, hvordan du fjerner agitator for at få adgang til transmission og drev bell. Omrører er sikret drev bell ved en enkelt bolt. Når omrører er afbrudt, vil det trække sig ud af vaskemaskinen i ét stykke. Du kan finde det nyttigt at leje et sæt af omrører kroge fra et apparat reparation facilitet eller hardware butik. Disse kroge passer ind under omrører yde bedre trækker støtte når frigive omrører fra drev bell.

Instruktioner

•Tag Amana vaskemaskine fra stikkontakten, og Åbn låget. Trække den flydende stof skyllemiddel dispenser lige ud af toppen af omrører. Nogle Maytag skiver kræver brug af en flathead skruetrækker indsættes mellem dispenseren og toppen af omrører. Vride håndtaget af skruetrækker til at pop dispenser ud af omrører.

•Tag barriere cap inde omrører ved hjælp af dine hænder. Trække den barriere cap lige ud af omrører. Der er en O-ring, der tillægger ydersiden af barriere cap. Hvis det ikke kom med fælles landbrugspolitik, skal du trække O-ring udenfor centrum af omrører.

•Tag bolten sikring blandeaggregat at drive klokke med topnøgle. Bolten er inde i midten af omrører.

•Sæt fingrene i mellem bunden af provokerende og karbad. Løfte lige op til at fjerne omrører fra karret. Holde dit hoved ud af den måde, i tilfælde af omrører er fast og uventet udgivelser. Hvis det er nødvendigt, bruge omrører kroge. Indsætte dem under omrører og tryk ned på kroge til at frigive omrører.

Tips & advarsler

  • Altid unplug apparater fra deres strømkilde før forsøger reparationer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com