Hvordan du fjerner pletter fra linned

June 11

Den første regel om Pletfjerning er til at handle hurtigt for at holde pletten fra indstilling til linned; materialet er meget porøst, hvilket gør det udsat for pletter. Uanset om du vaske det som sædvanlig eller bruge en spot behandlingsmetode afhænger af typen af pletten du beskæftiger sig med.

Instruktioner

•Våd blodpletter generelt kommer ud, hvis du holde linen under koldt vand og lad pression fra vand vaske det væk. Tørret blod skal være gennemblødt i varmt vand, der har en rengøring enzym opløst i det, så hvidvaske det som sædvanlig.

•For en kaffe spild, DUP det berørte område på begge sider af kluden med tykt papirhåndklæder til at absorbere væske. Efter overskydende fjernes, spray stedet med en pletfjerner, skyl den i koldt vand og hænge det tørre. Ældre pletter skal være spot-rengjort med bagepulver anvendes på en fugtig klud.

•Pour salt over en rød vin spild at suge det, så skyl tøjet i koldt vand indtil det kører klar. Sprøjtning club soda og arbejder på pletten med en klud vil trække sig ud en plet, der er tørret.

•Den første skridt til en chokolade-relaterede ulykker er til forsigtigt skrabe ud af solid stykker. Skyl det med club soda, derefter vaske stedet med en tandbørste og sæbevand. For en plet, der har sat, så prøv at sætte et par dråber af ammoniak og tøjvask opvaskemiddel på pletten, let børstning det med tandbørsten, duppe det og gentage efter behov.

•Candle voks spild skal køles med is til at hærde den voks, som du kan gøre ved sidder en klud med isterninger på stedet eller at sætte linned i fryseren. Når voks er fast, fjerne alle brikkerne kan du med dine fingre. For den resterende del af voks, sætte et stykke voks papir på begge sider af pletten, og med et strygejern på medium varme, jern det øverste ark til at absorbere det. Udskift papiret efter behov mens du jern.

Tips & advarsler

  • Når du arbejder på en plet med en børste eller en klud, gnid fra ydersiden af pletten indad, så det ikke sprede.
  • Aldrig bruge varmt vand til at vaske ud en plet. Varmen vil gøre det sæt. Ikke tørre dit sengetøj i en tørretumbler hænge enten ved behandling af en plet---sengetøj til tørre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com