Hvordan du fjerner pletter fra porcelæn urinaler

February 3

Pletter kan bygge over tid i et pissoir, forårsaget af alt fra hårdt vand for rust. Normal urin pletter kan fjernes fra urinaler ved hjælp af en krat pensel og nogle kommercielle toilet sæbe; lodret pletter er sandsynligvis mineralforekomster. Forskellige pletter muligvis forskellige behandlinger. På grund af vertikalitet af toiletkummer, iblødsætning pletten i en løsning for en længere periode ikke er så meget af en mulighed, som det er for badekar og håndvask pletter; en manuel tilgang er derfor mere ønskeligt.

Instruktioner

•Udskift linjen indtag, hvis pletten er rust; ellers, problemet vil returnere, ødelægge alle dine hårde arbejde.

•Tag rust pletter ved hjælp af en våd pimpsten. Pimpsten er hårdere end rust men blødere end porcelæn, så du kan skrabe væk rust uden risiko for ridser porcelæn af urinal. Pimpsten er en effektiv pletfjerner, uden brug af skrappe kemikalier.

•Tag hårdt vand pletter med en pasta af borax og citronsaft. Ikke tilføjer for meget citronsaft, mix er pasta og kan overholde de lodrette vægge af urinal. Anvend ikke pastaen med bare hænder. Overlade det til 15 minutter før skylning. En mindre skadelige mulighed er at lægge papirhåndklæder dyppet i hvid eddike på pissoir væggene i 15 minutter. En pimpsten er også effektiv til skrubbe hårdt vand pletter.

•Anvend en pet urin remover til at fjerne gamle urin pletter for stædige til standard toilet skål sæbe. Sådanne løsninger omfatter en enzym til at nedbryde biologisk pletter. En pimpsten er også effektiv til urin pletter.

Gendanne den urinal glans med pasta auto voks eller et vindue renere såsom Windex.

Tips & advarsler

  • Brug ikke slibende rengøringsmidler på porcelæn, da de kan ridse.
  • Kontroller, at pimpsten er våd før skrabe med det.
  • Undgå bleach, siden blegemiddel og urin danne en skadelige gas. Blegemiddel kan også, etch porcelæn, hvis venstre på alt for længe.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com