Hvordan du fjerner varmer spolen fra en Kenmore Elite HE3

August 29

Adgang til varmelegeme coil for fjernelse på en Kenmore Elite HE3 er anderledes end mange ældre tørretumblere. Adgang til varmelegeme samling er gennem forreste del af tørretumbleren, i stedet for den bageste del af enheden. Dette giver mulighed for hurtigere adgang til ovnen uden at skulle afbryde den bageste del af tørretumbleren fra udstødning kanalen. Når du fjerner varmelegeme coil fra Kenmore Elite HE3 tørretumbler, tage spolen til en appliance værksted for en reservedel.

Instruktioner

•Tag netledningen på din Kenmore Elite HE3 fra sit udløb. Det kan være nødvendigt at skubbe enheden væk fra væggen, så du kan få adgang til stikket uden at trække på ledningen.

•Tag skruerne på hvert nederste hjørne af den nederste adgang panel med en fjerdedel-tommer møtrik driver. Træk ud i bunden adgangspanelet derefter trække ned for at frigive toppen af adgangspanelet. Indstil panelet til siden, ud af dit arbejdsområde. Varmelegeme coil boliger er på indersiden lige af tørretumbleren. Huset er en rektangulær kasse.

•Drej den skrue, der sikrer frontdækslet skjold til varmelegeme boliger med møtrik driver. Træk skjoldet væk fra huset. Der er to ledninger, der opretter forbindelse til en terminal blok på den forreste kant af boliger.

•Træk to wiren slutter fra klemmerække Spar med et par nål næse tænger. Fjern skruen på siden af huset mellem termostaten og forsiden af boliger med møtrik driver. Trække varmelegeme spolen ud af huset.

Tips & advarsler

  • Husk at sikre de nye opvarmningsanlægget element med skruen på siden af huset. Forsamlingen er den omvendte rækkefølge af fjernelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com