Hvordan du flytter møbler fra Florida til New Jersey

November 21

Hvordan du flytter møbler fra Florida til New Jersey

Afhængigt af din præcise placering i Florida og din destination i New Jersey er en bevægelse mellem de to stater cirka 1.100 miles én måde. Sådan et stort træk er mere komplekse at have medarbejdere hjælpe dig med at flytte fra én lejlighed til en anden. Hvordan du flytter dine møbler mellem de to stater virkelig afhænger af hvor mange penge kan du bruge på din flytning. Som med de fleste ting, er gør det selv den billigste måde at få dine møbler fra Florida til New Jersey.

Instruktioner

•Få et citat fra et flyttefirma ved hjælp af webstedet UShip (Se ressourcer). Du skal give din flytte dato, hvor du flytter til, hvor du flytter fra, og hvor mange værelser dit hjem eller lejlighed er således at movers vil vide hvor stor af en lastbil er nødvendig. Vælg en af de Flyttefirmaer fra citater, hvis du vil bruge initiativtagerne til at få dine møbler til New Jersey.

•Rent en flytte lastbil eller trailer du kan flytte møblerne på egen hånd. Få citater før der indgås en virksomhed for en en-vejs flytte fra Florida til New Jersey.

•Sæt en annonce online eller i en avis klassificeret afsnit hen til kigge efter amatør movers, der kan hjælpe dig med at flytte møbler til New Jersey. Nogle gange er der folk på udkig efter en måde at komme fra den ene medlemsstat til den anden, der vil gerne køre dine møbler til New Jersey for dig fordi det giver dem et transportmiddel.

•Ship nogen små stykker af møbler, ikke der er skrøbelige. Skal du ikke levere stykker, som du mener kan få brudt i transit. Større ting kan blive afsendt, men dette er ikke den mest omkostningseffektive metode til transport. De mindre stykker kan være boxed og sendt via FedEx eller UPS. Store stykker skal være kasser, og afsendt via et godstransport rederi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com