Hvordan du føjer en tabel område til en stue

May 29

Hvordan du føjer en tabel område til en stue

En cocktail tabel findes typisk i en stue. Men der er mange stilarter af tabeller, der vil arbejde i lokalet, både funktionelt og dekorativt. Tabeller kan bruges til at adskille rum, for at få vist personlige skatte, og til forskellige aktiviteter. Centrale er at vælge en tabel, der vil tjene dine behov samtidig med at tilføje til det overordnede udseende af rummet.

Instruktioner

•Tilføj et rektangulært Parsons bord eller en runde piedestal tabel. Bruge et rektangulært bord mod bagsiden af sofaen. Bruge en cirkulær piedestal tabel ved indgangen til rummet, hvis der er gulvplads nok til at oprette en foyer effekt. Rektangulært bord kan holde en lampe, stak bøger og en skulptur. Brug en stor vase med blomster på et cirkulære tabel

sammen med indsamlede elementer strand såsom skaller og sten fra ferier.

•Skabe i en tabel for at oprette en lille spiseplads i en stor og rummelig stue, eller en lejlighed, der ikke har en separat spisestue. Bruge en tabel, der ikke vil overvælde pladsen. Brug en bistro bord til at tjene middag for to, eller et stort spisebord i en større stue. Kjole op en almindelig tabel eller garage salg finde ved hjælp af en dug. Holde kuverter på bordet med din favorit Kina eller porcelæn.

•Opret en at-home arbejdsområde ved at tilføje en tabel, der skal tjene som et skrivebord i stuen. Brug denne idé til et lille 1-værelses lejlighed, eller en hems rummet. Vælg en tabel, der vil supplere møbler i stuen, hvis du planlægger at holde tabellen synlige. Placere tabellen, hvor du nemt kan få adgang til stikkontakter til at tilslutte din computer og andet elektronisk udstyr. Skjule tabellen, når du har gæster ved at installere gardiner på en stang, der kan lukke dit arbejdsbord.

• Giv flere stuen siddepladser plads ved at tilføje et eller to matchende skammel cocktail tabeller. Placer osmannerne foran sofaen til serverer cocktails og snacks eller for at vise en samling af kunstbøger. Stage de osmanniske tabeller mod en væg til brug for ekstra siddepladser, når underholdende. Vælg osmannerne, der åbner for at give opbevaring, hvis du skal indeholde elementer.

•Anvend en antik buffetbord butik sengetøj, porcelæn og endda din musiksamling. Placere tabellen mod en væg i stuen. Brug toppen af buffet til at oprette en søjle, der viser off din samling af briller og stilk og fod.

Tips & advarsler

  • Oprette en tabel ved topping kolonner eller andre skulpturer med et stykke glas eller sten..

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com