Hvordan du forbereder en gård til såning

December 18

Hvordan du forbereder en gård til såning

Mens såning er en af de mest omkostningseffektive måder at etablere en græsplæne, vil græs have svært ved at etablere rødder, hvis værftet ikke har været forberedt til såning. I virkeligheden, bør gartnere foretage en jord pH test seks til tre måneder før plantning for at sikre, at deres jord pH interval svarer deres græs foretrukne pH interval. Det kan tage mindst seks måneder til at ændre et område med jord ændringer. Planlægger at frø din varme-sæson græstørv i foråret eller cool-sæson græsfrø i den tidlige falder. Sommer såning sætter dine frø i fare for udtørring.

Instruktioner

•Kapacitet din græsplæne område for to til fire dage at tilskynde weed vækst. Ukrudt, der vokser kraftigt er lettere at dræbe end hvilende ukrudt, fordi de absorberer toksiner fra herbicid gennem deres blade.

•Spray din græsplæne med et ukrudtsmiddel, der indeholder glyphosat på en tør dag. Fjern alle vegetation fra området værftet. Vegetation som ukrudt konkurrerer med græs for sollys, luft og i jorden næringsstoffer. Dække omkring prydplanter med et stykke plastik til at beskytte dem fra spray af ukrudtsmidlet.

•Break op de første 6 inches af muld med en rorpind. Rodsystemer har svært ved at bryde igennem komprimeret jord. Brug en rive til at oprette en lille hældning fra huset ud til gaden eller indkørsel. Græs bør aldrig blive siddende i stillestående vand.

•Pour starter gødning i din roterende gødningsspreder. Bruge en igangsætter gødning med en NPK mængden af 5-20-10 og anvende 20 lbs. pr. 1.000 kvadratfod. Arbejde gødningen i de første 2 til 4 inches af muld. Vand i området.

•Kapacitet plæneområdet, men undgå at mætte jorden. Frø skal fugtig jord for at spire.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com