Hvordan du forbereder en græsgang for rug græs

September 27

Hvordan du forbereder en græsgang for rug græs

Årlige rug græs bruges til at beskytte felterne og græsgange fra erosion. Vinter vind og kraftig regn vil fjerne den øverste jord fra området. Plantning en cover afgrøde som rug græs holder vind og regn fra vask væk løs jord; rødderne af rug græs holder jorden sammen. Rug græs er også en god afgrøde til geder og køer.

Instruktioner

•Tag prøver fra flere områder inden for græs og læg jorden prøver i en plastikbeholder. Sende Jordprøverne til din lokale Universitet udvidelse tjeneste til test. Universitetet vil teste jordens pH samt de næringsstoffer niveauer i jorden, så send anbefalinger om, hvad der skal gøres til jorden for at hæve eller sænke pH eller næringsstof, niveauer. Rug græs kræver en pH-værdi mellem 5 til 8, så det er sandsynligvis ikke meget ændring er påkrævet.

•Mow eksisterende vegetationen i området så lavt som muligt. Dette kaldes skalpering.

•Applicer selektiv ukrudtsbekæmpelse killer, hvis det er nødvendigt at dræbe ukrudt i området. Anvende herbicid før fremspiring for at dræbe enhver endnu ikke spiret frø. Anvendes ifølge instruktionerne etiket. Anvende herbicid før rug græsfrø til at bære.

•Tilføj jord ændringer anbefales ved Universitet udvidelse testning og indtil det ned i jorden til en dybde af 4 inches, for at blande det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com