Hvordan du forbereder en plæne til frø Over slids såning

December 19

Hvordan du forbereder en plæne til frø Over slids såning

En måde at frø over en tynd, dårlig græsplæne er ved hjælp af en slids-såmaskine. Slids-Såmaskiner arbejde ved at gøre tynde, lavvandede slidser i jordens overflade. Efter spalten er lavet, faldt frø. Disse slidser er godt for spiring af den nye frø, men de kan fremhæve din plæne. Hundredvis af snit er lavet i din græsplæne eksisterende rodsystem. Græsset vil inddrive, men det vil have meget lettere ved at gøre det, hvis plænen er ordentligt forberedt. Før det spaltede-seedede, Sørg for at vande og gøde din græsplæne til at sætte det i den optimale tilstand til at regenerere.

Instruktioner

•Fjern alle ukrudt fra plænen. Ukrudt stjæler næringsstoffer og vand fra eksisterende græs og spirende græsfrø. Ukrudt og rødder kan alle være gravet med håndkraft. Bred-blade ukrudt kan sprayes med passende bred-blade ukrudtsmidlet godkendt til brug på plæner efter fabrikantens anvisninger. Græsklædte ukrudt og bred-blade ukrudt kan behandles med en glyphosat, bredspektrede herbicider. Læs producentens anvisninger med hensyn til hvor lang tid du skal vente, før re såning plænen.

•Tag thatch (lag af døde græs og rødder i bunden af græsset) fra plænen hvis det er tykkere end 2 inches. Bruge en haven rake---en lang proces--- eller magt rake, ifølge producentens anvisninger.

•Fertilize græsplæne med 1/2 pund kvælstof pr. 1000 kvadratfod.

•Kapacitet græsplæne til at fugte top 6 til 8 inches af jord umiddelbart før slids-såning.

Tips & advarsler

  • Det bedste tidspunkt at frø over en græsplæne med en slids-såmaskine er mellem slutningen af August og begyndelsen af September.
  • Glyfosat er et bredspektret herbicid. Hvis det kommer i kontakt med det, vil det dræbe græsset i din plæne. Vær forsigtig ved indgivelse af ansøgningen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com