Hvordan du forbereder en seng til fastsaettelse af græstørv

September 20

Hvordan du forbereder en seng til fastsaettelse af græstørv

Turf bed forberedelse omfatter clearing websted for at gøre plads til den nye græs. Det kræver også lære om din jord, så du kan supplere de næringsstoffer det mangler og justere dets surhedsgrad præcist. County kooperative udvidelse kontoret udfører jord test. Planlæg at få en gjort mindst seks måneder forud for fastsættelse af græstørv. Hvis det viser sig, skal du anvende kalk for at hæve jord pH, vil det tage så lang tid for ændringen træder i kraft.

Instruktioner

•Hoe bed at trække ukrudt og enhver anden vegetation. Fjern sten og rester, der kan interferere med ordentlig rodudvikling.

• Indsamle en håndfuld jord fra fem områder af græstørv seng. Sætte alle prøver i samme plasticpose. Send det til tjenesten county kooperative udvidelse til test. Rapporten lab vil præsentere en pH og næringsstof analyse og forklare, hvordan du skal forberede jorden.

•Break jorden til en dybde af 4 inches med en skovl og pickax. Lej en rototiller for at slå en stor seng.

•Rundsending kalk og gødning som det anbefales i rapporten lab. Bruge den nøjagtige mængde anført. Spredt 2 inches af kompost eller andet organisk materiale over ændringsforslagene. Indtil alt inches 4 dyb i jorden ensartet. Rake i sengen for at glatte det ud.

•Køre den en græsplæne rulle over jordoverfladen til fast det og afsløre ujævne områder. Fjerne jord fra mounding områder og fylde sunkne steder. Brug din skovl til skråner seng fra strukturer til at beskytte fundamentet og yde passende afløb.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com