Hvordan du forbereder en skvattet område for Sod

July 7

Installation af sod på toppen af ukrudt vil resultere i usunde græssets vækst. Ukrudt konkurrerer med sod for sollys, luft og i jorden næringsstoffer. Faktisk kan den plantning site har mange problemer, hvis der har været nogen forberedelse før installation af sod. Efter fjerner ukrudt fra webstedet plantning, bør gartnere planlægge at installere spadestik hurtigst muligt at forhindre ukrudt i at drage fordel af nøgne jord.

Instruktioner

•Kapacitet din græsplæne område for hver dag i to uger til at tilskynde weed frø til at spire og vokse. Af opmuntrende weed frø spiring, du behøver ikke at bekymre dig om dem vokser når du har installeret sod. Det er også nemmere at dræbe ukrudt med Blandtegning herbicid, når de vokser kraftigt.

•Spray din græsplæne område med et ukrudtsmiddel, der indeholder glyphosat for at fjerne ukrudt, som anbefalet af University of California. Glyphosat hæmmer weed's evne til at producere proteiner. Anvende herbicidet på en tør dag, der er fri for vinden.

•Dæk enhver dekorative planter med et stykke plastik, der er i nærheden af plæneområdet. Glyphosat vil dræbe noget, at det kommer i kontakt med. Sikre bunden af plast med landskab stifter eller mursten. Anvende herbicid nær haven senge. Fjerne plastik.

•Reapply herbicid til gården i et par dage. Indtil græsplæne til at bryde op nogen underground weed jordstængler. Bryde jorden til en dybde af 6 inches.

•Anvend en rake og grade plæneområdet lidt, således at det skrånende til gaden. Vand på plænen for at fugtes jorden og installere din sod stykker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com