Hvordan du forbereder gulvet overflade med Luan til Vinyl gulv dækker

January 12

Hvordan du forbereder gulvet overflade med Luan til Vinyl gulv dækker

Luan, også kendt som filippinske mahogni, er et blødt træ normalt findes i 1/4-inch tykke plader. Anvendes som et underlag for vinyl på toppen af hårdttræ eller klinkegulve, giver luan en jævn, plan overflade, der forhindrer ufuldkommenheder i undergulvet fra telegraferer gennem tynd vinyl, skæmmer udseendet af vinyl efter installation. Der er bedre stoffer til brug som et underlag for din vinyl gulvbelægning, men luan er billig og hurtig at installere.

Instruktioner

•Sweep gulvet for at fjerne snavs eller snavs. Kontroller, at gulvet er niveau ved hjælp af en nivellering bar. Træk den flade kanten af baren over gulvet, at bemærke nogen områder, høj eller lav. Mærke stigningerne og dips med en markør for senere nivellering. Fjerne trim eller baseboard omkring på gulvet for at få fuld adgang til hele gulvet overflade.

•Sand ned høje niveauer til punktet af det omkringliggende undergulvet ved hjælp af et gulv slibemaskine. Feje den slibning rester fra området. Udfyld eventuelle depressioner i gulvet ved hjælp af selvstændige nivellering sammensatte. Spredt sammensat gennem depression med en murske, indtil området lavt niveau med den omgivende overflade. Give stof til tørre natten over.

•Lay ned et lag af luan bestyrelser over overfladen af gulvet. Begynde ved at placere fuld størrelse bestyrelser over hele overfladen af gulvet langs en linje. Måle den plads tilovers i slutningen af rækken, og skære en delvis bestyrelse til at passe målingen. Placer den delvise board, så fabrikken kanten butts mod fuld størrelse bord. Starte den næste række med den resterende stykke af delvis bestyrelsen, så tilstødende rækker af bestyrelser har forskudt samlinger. Fortsæt på denne måde indtil hele gulvet er dækket.

•Staple brædder på plads ved hjælp af 7/16 crown hæfteklammer. Placer en hæfteklamme omkring kanterne af luan hver 6 inches, og hen over midten af bestyrelser hver 8 inches.

•Kontrollér hver hæfte og sørg for at det er fuldt integreret i luan. Hammer ned delvist placeret staples til at holde dem fra deformering vinyl. Undersøge sømmene mellem bestyrelser for glathed. Hvis nogen ru områder er til stede, sand dem glat med medium-sandkorn sandpapir. Efter udjævning, er luan bestyrelser klar til vinyl.

Tips & advarsler

  • Bruge de højeste kvalitet luan boards kan du finde som underlag til at undgå dårlige steder i træ eller tykkelse afvigelser.
  • Som en blødere træ, kan luan ikke stå op godt under tunge byrder såsom møbler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com