Hvordan du forbereder gulvet til at sætte nye fliser ned

January 10

Når du installerer flise, er det er at være knyttet til overfladen altafgørende. En klumpet træ undergulv eller revnet beton kan forårsage problemer med flisen på et senere tidspunkt; for eksempel, kan flisen knække eller kommer fra gulvet. Du installerer flise på en flad overflade er afgørende. Undergulvet skal være mindst 1 tommer tyk til at bære vægten af tunge fliser som keramik og bør ikke hoppe når gik på.

Instruktioner

•Walk over gulvet og forsøge at finde nogen sagging bestyrelser eller nævn, der knirke eller give under fode. Køre i en 3-tommer drywall søm i træ, på tværbjælke, bruge en boremaskine på steder, der giver under din vægt.

•Measure størrelsen af rummet, ved hjælp af et målebånd til at få de firkantede optagelser. Multiplicere længden med bredde til at beregne areal og regne ud hvor meget 1/2-inch tyk cement board du har brug for.

•Sæt cement board på gulvet, svimlende stykker, så at ingen fire hjørner mødes. Skær nogen cement boards, som ikke vil passe ind i nærheden af væggen med en rundsav.

•Sink korrosionsbestandigt skruer ind i bestyrelsen med en Akku boremaskine. Sommerferien hovedet ind i bestyrelsen.

•Pour vand i en 5-gallon spand så at det er fyldt en fjerdedel af vejen. Hæld en lille mængde af thinset pulver i spanden. Vedhæfte en pagaj vedhæftet fil til din boremaskine og rør thinset i vandet ved at placere padle ned i spanden og ved at trykke på udløseren boremaskine. Flytte battet op og ned at blande det hele. Tilføje flere thinset, hvis væsken er for våde. Thinset skal have konsistens af jordnøddesmør. Lad blandingen stå i fem minutter, så mix i yderligere fem minutter.

•Dæk sømmene på skrå brædderne med søm tape og dække tape med thinset lim, ved hjælp af en murske. Gøre limen så fladt som muligt at forhindre overbegreb under fliserne.

Tips & advarsler

  • Bær en støvmaske, når du blander thinset mørtel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com