Hvordan du forbereder vaskemiddel

January 23

Hvordan du forbereder vaskemiddel

At gøre din egen rengøring og hygiejne produkter i hjemmet giver dig mulighed for at tage kontrol over de ingredienser, du bruger. Det giver dig også mulighed for at spare nogle penge. At vide hvordan man laver og forberede din egen vaskemiddel er ikke svært og giver dig en måde at frisk ren og duft dit hjem--om tjener som en tøj vaskemiddel eller en alt-i-én renere til vægge, sengetøj og inventar.

Instruktioner

•Tilføj citrongræs hydrosol til stockpot. Denne ingrediens, ligesom de andre i denne opskrift kan findes i håndværk og hobby levering butikker eller online.

•Drej komfur til en medium-lav indstilling, eller 3 på en nummereret dial. Rør borax og vegetabilsk glycerin. Borax er en naturlig ingrediens, der giver handlingen sæbevand, og vegetabilsk glycerin gør det samme under tilføjelse fortykkelse kapaciteter.

•Dæksel til løgnehistorie og varme den i 25-30 minutter, eller indtil det begynder at boble. Slukke for komfuret og rør opskriften på to konstant minutter, mens det køler.

•Funnel rengøringsmiddel til gallon kande. Tilføje citrus æteriske olie blandingen direkte til kanden. Æterisk olie valg omfatter citron, lime, grapefrugt, orange eller en blanding af dem alle. Citrus ikke kun lugter frisk men er naturligvis udrensning.

Uddelingen låget på kanden og ryst den indtil løsningen er hvid og skummende. Dette sikrer, at alle ingredienserne sprede.

Tips & advarsler

  • For en belastning af sengetøj eller andre elementer, vaskeri, brug om en halv kop af løsningen. Tilføj en kop af løsning til en gallon af vand til at moppe gulve eller vaske andre områder af dit hjem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com