Hvordan du foretager fejlfinding af en 110 Volt tøj tørretumbler

March 28

Hvordan du foretager fejlfinding af en 110 Volt tøj tørretumbler

Tøjtørrere drevet af 110 volt er designet til brug i fritidskøretøjer, Sommerhuse eller andre steder med en lav spænding elektricitetsforsyning. Problemer opstår normalt, når apparatet ikke er brugt eller installeret korrekt; problemer med elforsyningen forhindrer ofte tørretumbler fra start eller udfører sin opgave tilfredsstillende. Fejlfinding din tørretumbler før du kalder producenten forhindrer unødvendige serviceomkostninger og sparer tid i det lange løb, hvis du kunne løse problemet.

Instruktioner

•Ansigt over den kontrol, og sørg for du har valgt rettigheden tørring muligheder for dig tøj. Sørge for den timer eller cyklus selector urskive er i en position, der giver nogle tørretid. "0", "Off" eller "Ende" holdninger vil ikke starte din tørretumbler. Vælg ikke en "Air tørre" eller "Fnug" cyklus, når tørring vådt tøj.

•Åbn og luk tørretumbler døren; låsen kan ikke blive ansat. Næsten enhver tørretumbler har en sikkerhedsfunktion, der stopper den motor starter, mens døren stå åbent. Flytte dit tøj på bagsiden af tromlen, mens du lukker døren, så de ikke ved et uheld flop mellem døren og låsen.

•Følg tørretumbler er strømkabel til stikkontakten; Sørg for stik for enden af ledningen er fuldt indsat i en stikkontakt. Test stikkontakten med et andet apparat. Kontrollere afbrydere eller sikringer i dit køretøj eller ejendom, hvis stikkontakten ikke virker. Sikre elektriciteten er tændt i din RV, hvis nødvendigt.

•Rengør tørretumbleren filtre; Lint eller støv kan begrænse tørretumbler er luft-flow. Fnug filter er normalt placeret på indersiden af tørretumbler døren eller i et slot i dørkarmen. Du skal rengøre filteret lint i slutningen af hver cyklus, aftørring away tråde og fnug i skraldet. Indtag luftfilter er ofte placeret på forsiden af apparatet i nærheden af jorden, mens filteret udstødning er normalt findes på bagsiden af tørretumbleren. Rengør både med en børste eller en støvsuger og prøv tørretumbleren igen.

Kil størrelsen af belastning; vægten af tøj kan være for meget for din tørretumbler. Tørretumblere drevet af 110 volt er ofte mindre derefter indenlandske tøjtørrere og er designet til at håndtere mindre Tøjvask belastninger. Pakke aldrig tøj i tromlen eller risikerer du at beskadige apparatet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com