Hvordan du foretager fejlfinding af en Genie Pro 98 Garage døråbner

June 8

Hvordan du foretager fejlfinding af en Genie Pro 98 Garage døråbner

En garage døråbner er en luksus, mange mennesker ikke ville ønsker at leve uden. Hvis din Genie Pro 98 garage døråbner begynder at handle op, og du ikke kan komme ind eller ud af din garage, bliver det en meget frustrerende oplevelse. Heldigvis, du kan løse de fleste problemer med en garage døråbner, men før du kan løse et problem, du skal fuldføre nogle fejlfinding.

Instruktioner

•Tryk på knappen på den indbyggede senderen, der forbinder til væggen for at hæve eller sænke døren. Den indbyggede senderen har en 110-volt elektrisk kilde i stedet for batterier. Hvis garageporten virker når du trykker på den indbyggede senderen, men ikke når du trykker på fjernbetjeningen senderen i din bil, Udskift batterierne i fjernbetjeningen senderen.

•Anbring en stige direkte under de vigtigste indkapsling af Genie Pro 98, som bolte til loftet i garagen, og inspicere den netledning, der sættes i stikkontakten indbygget i loftet. Hvis du bruger en forlængerledning til at tilslutte netledningen i en stikkontakt, skal du kontrollere, at det er sat. Hvis det er, frakobler garage døråbner og i en kendt fungerende apparat at sikre outlet værker. Hvis ikke, skal du kontrollere panelet breaker for en udløst breaker.

•Locate øje sensoren på forsiden af huset. Eye-sensor modtager transmissioner fra de eksterne sensorer og reagerer på de knapper, du skubbe. Hvis sensorerne er snavs eller støv på dem, fungerer muligvis ikke døren. Tør sensorerne rene med en tør klud. Derudover ren sensorerne på fjernbetjeningen senderen.

•Undersøg sporing og området omkring sporing for alle elementer placeret i vejen for døren. Hvis døren slår en vare, vil den automatisk gå tilbage. Dette er en indbygget barn sikkerhedsmekanisme. Den eneste måde at løse dette er at fjerne alle de elementer, dør kontakter på vej ned.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com