Hvordan du foretager fejlfinding af en Maytag Neptun MAH6500 Front-Load vaskemaskine

September 18

Maytag Neptune front-load vaskemaskine, model nummer MAH6500, er tilgængelige for køb i mange apparat, afdeling og hjem butikker, såvel som online. Vaskemaskinen byder på flere standard funktioner, såsom stof-vask muligheder og vask-temperatur valg, men det har også ekstra muligheder såsom en jord-niveau selector og ekstra vask muligheder såsom en plet cyklus, skyl ekstra, maksimum-vand ekstrakt og en elektronisk Kontrolpanel. Bruge vaskemaskinen bør være temmelig ligetil for de fleste voksne, men fejlfinding af problemer, der opstår kan vise sig for at være nyttigt.

Instruktioner

• Bekræft at netledningen er tilsluttet en fungerende stikkontakt, hvis Maytag Neptune vaskemaskinen ikke vil fungere. Erstatte eller nulstille effektafbryderen eller sikring efter behov. Sørg for at døren er lukket fast og "Start/Pause" knappen har været trykket i orden for en vask at indlede.

•Skub "Max Extract" før vask hvis tøj synes for vådt efter vask. Brug højeffektive vaskemidler og holde belastning størrelser på et moderat niveau for de bedste resultater.

•Stram slanger på skive-forbindelsen og vandhanen point hvis der er vand siver ud. Ikke overbelaste vaskemaskinen og bruger kun højeffektiv vaskemidler.

•Straighten ud af alle slangerne, hvis der er et problem med vand fyldning eller tømning fra vaskemaskinen. Brug kun høj effektivitet vaskemidler og mulighed for pauser under vask. Dette er normal.

•Køre den en ny cyklus med koldt vand kun hvis karret er fyldt med sæbeskum. Brug kun den anbefalede mængde af vaskemidler og brug kun højeffektiv vaskemiddel.

•Drej på både varme - og koldt vand vandhaner fuldt hvis vaskemaskinen synes at benytte den forkerte temperatur vand. Kontroller, at slangerne er tilsluttet de rigtige vandhaner og ordne slangerne. Vær opmærksom på at nogle temperaturændringer i løbet af cyklussen er normal.

•Tryk på "Start/Pause" og vent et par sekunder for døren til at blive låst op automatisk, hvis døren ikke åbner lige med det samme.

Kortindgangsdør Maytag på 800-688-9900 for yderligere bistand efter behov.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com