Hvordan du foretager fejlfinding af en Stihl kæde så der er skrap til Start

August 12

Hvordan du foretager fejlfinding af en Stihl kæde så der er skrap til Start

Regelmæssig vedligeholdelse vil bidrage til at sikre, at din Stihl motorsav vil altid starte. Derudover kan nogle opbevaring trin hjælpe med starter når motorsaven er blevet efterladt i en længere periode. Problemer med at starte en Stihl motorsav kan relateres til opbevaring af benzin, tændrør og forkert start procedurer. Spørgsmål som disse kan rettes ved at følge nogle fejlfindingstrin.

Instruktioner

•Kontrollér benzin i tanken hvis motorsav er svært at starte. Hvis motorsav ikke har været anvendt i en måned eller deromkring, kassere benzin og erstatte det med friske. Start med ny benzin i begyndelsen af hver sæson.

•Kontrollér Stihl's spark plug hvis motoren er stadig svært at starte. Tag det med et socket sæt og rengøre det hvis det er snavset. Kontroller elektrode hullet, det skal være 0,02-inches på Stihl-026. Installerer et nyt tændrør efter 100 driftstimer alligevel. Andet end en lys-tan farvet tændrøret angiver potentielle motorproblemer og kræver service.

•Start saven korrekt hvis saven er stadig svært at starte. Sørg for chokeren er på hvis du starter fra kold, og straks push chokerhåndtaget til varm start position når motoren begynder at køre. Tryk Udløseren gashåndtaget hurtigt også. Hvis motoren er ny, trække starter greb flere gange først for at prime brændstof linje.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com