Hvordan du foretager fejlfinding af et vægbeslag AC-enhed

January 5

Væg klimaanlægget enheder er normalt installeret i den øverste væg i et rum med det formål at give kølig luft for at værelse eller et lille rum, såsom en sovesal eller lejlighed. Flere selskaber gøre wall mount klimaanlæg, og enhederne er generelt nemme at vedligeholde og bruge. Hvis problemer opstår med dit wall mount air conditionere enhed, kan du forsøge at foretage fejlfinding af problemet før du kontakter service professionel hjælp.

Instruktioner

•Kontrollér kraft ledning på air conditionere og sørg for det er sat fast i en stikkontakt, hvis enheden ikke tændt. Erstatte eller nulstille effektafbryderen eller sikring efter behov.

•Drej klimaanlæggets vigtigste power Tænd eller bruge fjernbetjeningen, hvis det er relevant, hvis der er strøm til enheden, men det kører ikke. Justere termostat til et koldere temperatur og lukke vinduer og døre til at holde den kølige luft inde. Eventuelt ændre batterierne i fjernbetjeningen.

•Tag strømmen til klimaanlægget hvis det kører og stopper pludselig, som motoren kan blive overbelastet. Reducere antallet af apparater, der kører på den samme stikkontakt og vente flere minutter før genoprette magt til klimaanlægget.

•Drej magt til klimaanlægget ud hvis udendørstemperaturen er mindre end 60 grader Fahrenheit, fordi enheden ikke muligvis fungere korrekt i koldt vejr.

•Drej off og afbryde klimaanlægget hvis køling er ikke som forventet fra enheden. Åbne luft indtag gitter på forsiden af klimaanlægget og fjerne de gamle luft filtre. Skub nye filtre inde i enheden, og luk indtag gitter. Hvis luftfiltret er markeret "Permanent" på siden, støvsuger filteret med en støvsuger vedhæftet fil på lav hastighed og vaske det med lunkent vand og et par dråber opvaskemiddel. Skyl godt, og sæt den på et håndklæde til luft tørre før markedsføring filteret tilbage til klimaanlægget.

•Aftør klimaanlægget gitter og ventilationskanaler med en ren, tør klud hvis der er overdreven snavs eller støv eller luftstrømmen er blokeret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com