Hvordan du fortælle typen svampe, der er i min gård

September 30

Hvordan du fortælle typen svampe, der er i min gård

Spiselige og nogle gange giftige former for svampe eller svampe, har en blød kødfulde krop består af en fælles landbrugspolitik og gæller. Mangler blade eller klorofyl, svampen har tendens til at vokse i jorden eller på træer, der har en høj grad af dens fødekilde, rådnende sag, og foretrækker mørkere, fugtige områder af værftet. Efter længere tids regn, vil svampe begynde at flade; de kan identificeres ved deres hætter, gæller, stængler og farve.

Instruktioner

•Look i form af den mushroom cap. Haven champignon caps kan variere fra kuplen til konisk. Fælles kuppelformet svampe fundet i gården ligner hvid knap svampe og Agaricus campestris og Agaricus placomyces. Conocybe lactea og Coprinus formidler har en papir-tynde, trekantet-formet hætte, mens Coprinus comatus og Coprinus atramentarius har et kolonneformat dannelse, der næsten ikke viser nogen gæller. Derudover har nogle forskellige af træ svampe, såsom Ganoderma applanatum, en flad, platelike cap, der fuldt udsætter gællerne.

•Drej champignon over og inspicere sine gællerne, de tynde, bladelike strukturer inde i fælles landbrugspolitik. Som fælles landbrugspolitik variere gæller typisk værftet svampe også afhængigt af arterne, som nogle er knyttet til stilken og andre er ikke. Paraply-formede Leucoagaricus leucothites champignon har en hætte, der er komprimeret med papirtynde gæller, der ikke tillægger stilken. Derimod gæller inde Agrocybe pediades' cap er mere fordelt ud og vedhæfte til stilken.

•Look under fælles landbrugspolitik på den svamp stængel, som kan variere i længde og tykkelse. For eksempel, har Calvatia craniformis en stilk, som er kort og tyk, mens Conocybe mælk har modsat, med en lang og smal trunk. Der er også nogle former for værftet svampe, der ikke har stængler. Disse svampe er normalt placeret på grene og træstubbe, som Laetiporus sulphureus og Grifola frondosa. I disse tilfælde skyder den champignon cap lige ud af træets bark, næsten parallelt med jorden.

•Undersøg farven og tekstur af svampen. Mange sorter af haven og værftet svampe er hvide og brune, såsom den hvide Leucoagaricus leucothites og Mokka-farvede Macroylepiota procera. Farvestrålende sorter er mindre udbredt, men omfatter den gule Leucocoprinus birnbaumii og fuchsia Clathrus ruber.

•Tjek for tekstur på champignon caps. Macrolepiota rachodes, for eksempel, har ru knopper, som dot sit ydre, og Coprinus plicatilis har en plisseret cap.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com