Hvordan du genopbygge din kælder

November 29

Der er ingen herlighed til kælderen. Køkken regerer som mødestedet, soveværelset er din tilflugt fra omverdenen, og endda loftet fungerer som et gemmested for skattede familie minder.

Ofte klamme, altid solide, kælderen sidder under din startside, bygget i jorden, normalt mangler enhver varme eller naturligt lys. Det er instituttets dikkedarer, et værelse, der udtrykker sig selv blot gennem det bløde, flittig hum af ovn og vandvarmer.

Du ville blive hårdt pressede til at finde en gennemsnitlige boligejer, der samtidig giver en rundtur i hendes hjem til gæsterne, kaster åbne en dør og siger, "og til sidst, kælderen!" Men nytænkning at værelse nedenfor ikke blot tilføjer til værdien af dit hjem, men også udvider din beboelsesrum, dreje utilitaristiske i utopiske.

Hvorfor gennemføre en kælder Remodel?

Hvad angår remodeling dit hjem går, rejser ingen plads i dit hus spørgsmålet "Hvorfor?" den måde kælderen gør. Det synes at «echo off» ufærdige væggene, synlige rør og sikringsskabet, afskåret fra hitte formål.

Nytænkning dit køkken giver god mening, som gør redoing et soveværelse eller badeværelse, som alle kan bygget udad og opad, mens kælderen virker statisk og mørke, bedre egnet til opbevaring end underholdende. Bare så sker det dog, at de glemte rum nedenfor ikke er ofte kun en overset mulighed men en ufærdige perle venter på at blive Bruneret.

"Der er mange gode grunde til at remodel ens kælder, og der er ingen grund til at vente til videresalg til starte nyder at plads, hvis du har det," sagde Rafael Kalichstein, ejer og vigtigste designeren af formularen, en Boligindretning firma i Los Angeles.

"Vurdere dine behov. Hvis du har en familie, det er et fantastisk sted at give til dine børn for alle former for aktiviteter, eller det kan har være det ideelle sted til en hjemmebiograf eller et vidunderligt sted at bygge denne vinkælder du altid drømt."

Lys gør ret

"Belysning er altid vigtigt i dit hjem, men så aldrig mere end i en kælder, hvor ofte du beskæftiger sig med en underjordiske rum med lille naturligt lys," sagde designer Rafael Kalichstein.

Uden solen som en allieret er det vanskeligt at give rummet en hearthlike glød, der er indbydende, afslappende og funktionel. Din bedste chance er at finde en gylden middelvej mellem de industrielle-styrke nøgne pærer du sluppet af og dim dungeon belysning du prøver at undgå.

Få lysdioderne: "Brug LED armaturer i din kælder," underrettede Kalichstein. " Ja, de er dyrere i begyndelsen, men varmen stiger og incandescents vil ikke kun varme din kælder, men hele dit hus. Derudover lysdioder ikke blot spare energi og planeten, men de vil gøre oplevelsen af din plads mere rolige."

Del og hersk: "Det er én ting at give dig selv rigelig belysning, men du derefter nødt til at sætte det ind i zoner og på lysdæmpere," designeren tilføjet. " Dette sikrer at du får nok lys til arbejde og andre opgaver, men også giver dig mulighed for at kontrollere humør, når du skal."

Holde dine muligheder åbne: "ikke alle lys må komme fra oven," Kalichstein sagde. " Finde vidunderlige gulv lamper og bordlamper, som de er en fantastisk måde at tilføje karakter og personlighed at gøre rummet føle sig mere som en del af huset og mindre som et veloplyst cave."

Kende dine grænser: "Lyt til dit space og hvad det ønsker," Kalichstein sagde. " Hvis det er mørkt, ikke forsøge at gøre det til en lys-dyngvåd værelse. Vælg en varm farve og lave en hyggelig plads ud af det, eller du kan altid male lodrette striber for at gøre dit loft føler taller eller bruge en stor tapet for at gøre rummet sjov. "

Planlægge, Flyt forsigtigt

Blot fordi du har besluttet at renovere en del af dit hus, som de færreste forventer at se, betyder ikke, du bør tage opgaven let. Hjem er hvor hjertet er, og glemmer, hvad dette hjem er bygget på vil kun føre til heartbreak.

"En kælder renovering kan være en meget omkostningseffektiv måde til at give yderligere bolig til dit hjem uden at ændre ydersiden af dit hjem med en tilføjelse," sagde arkitektoniske konsulent Rob Erklin, "men du skal huske, at strukturelt set, hvad du har at arbejde med er undertiden bogstaveligt mejslet i sten."

"Du kan tænke stort, men vær forsigtig, når du tror"større"," sagde han." Kun med omhyggelige design og planlægning vil renovering af din kælder tilføje yderligere kvadratfod brugbar boligareal til dit hjem."

Kalichstein rådgiver også trampede omhyggeligt. "Du ikke gonna 'udvide' kælderen, medmindre stedet var tidligere opdelt med ikke-bærende vægge," advarede han. "Mejsling væk på betonen kan udmærket gøre dit hjem murbrokker.

"Det endelige resultat vil være umådeligt underholdende, men du er nødt til at behandle dette som et job og testmodeller er den vigtigste del. Hvis du begynder at arbejde for tidligt, du vil blive frustreret og derefter vil du bare være at andre kliché – mennesker med en ufærdig kælderen renovering."

En nøgle for at begrænse din frustration er at stoppe coveting din nabo "mand cave" og begynde at lytte til hvad dit hjem og dit space, har at sige i sag.

"En af vores design principper er: rum tale," Kalichstein sagde. " Så Lyt til din plads og hvad det ønsker. Afhængigt af dine behov og hvad du ønsker fra pladsen, har du muligheder."

Det er også bedst at gå ind i det projekt, vel vidende, at du kan trampede ind område hvor mange andre har svigtet, primært fordi de var uvillig til at forstå rummet de prøvede så inderligt at ændre.

"Tag ikke fejl, energetik af en underjordiske rum er bare anderledes," sagde Kalichstein. "Traditionelt, det er et værelse, der ikke er for gæsterne, og ovenpå stigmatisering, du har være sikker på at du har nogen sundhedsmæssige problemer, som asbest eller skimmel, at rette op på før du gør noget. Uanset hvad du gør, ikke være bange for at kalde på en ekspert for at være sikker. "

En personlig Remodeling historie

Erklin kender faldgruberne og løftet om kælderen remodeling som en boligejer samt en arkitektoniske konsulent.

"Efter at have afsluttet en fuldstændig renovering af vores 1923 engelsk bungalow, min kone og jeg var fast besluttet på at gøre vores 'dungeon' til en brugbar plads," sagde han. "Vi vidste udmærket godt, at de største forhindringer i en kælder redesign er elementer i hjemmet, der ikke må ændres eller flyttes"--som strukturelle bjælker, søjler, VVS og kanalsystem.

"Det tog lidt mere planlægning end vores andre renoveringer, men efter nøje overvejelse besluttede vi at nøglen til en vellykket design ville være udnyttelsen af naturligt lys og åben plads, primært fordi vi vidste at vi var nødt til at fange og bevare så meget naturligt lys som muligt og udnytte hver tomme af loftet diskplads.

"Vi var i stand til at lægge vores plan at fjernlys og støtte kolonner blev begravet i de indvendige vægge, og lavtliggende kanalsystem ville arbejde som døråbninger til tilstødende værelser," sagde Erklin. "Og for at tilføje mere naturligt lys, besluttede vi at afhjælpe den kælder dør, der kom ud af køkkenet og udvide trappen, gør den nye kælder mere af en udvidelse af de vigtigste gulvet i stedet for en separat værelse."


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com